DOLAR 32,5671
EURO 34,7478
ALTIN 2493,098
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Air France-KLM İstanbul – Paris uçuşlarının doluluk oranı yüzde 84’ü aştı

    Air France-KLM İstanbul – Paris uçuşlarının doluluk oranı yüzde 84’ü aştı
    01.08.2018
    A+
    A-

    Air France-KLM Grubu ve grubun dijitalleşen dünyaya yönelik tasarladığı havayolu markası Joon, yıl başından bu yana yüzde 84’ün üzerinde doluluk oranı ile Paris yolcuların tercih ettiği havayolu markası olarak yerini aldı. Yüksek sezon diye tabir edilen yaz aylarında doluluk oranlarının daha fazla artacağı yönünde açıklama yapan Air France-KLM (Joon) Doğu Akdeniz Bölgesi Genel Müdürü Jérome Salemi geleceğe güvenle baktığını ve Nisan ayından bu yana Air France Grubu markası olan Joon Havayolları ile İstanbul-Paris hattında sunulan yenilikçi ürünle ilgili müşterilerinden olumlu geri dönüşler aldıklarını açıkladı.

     Türklerin yüzde 50’den fazlası aktarmalı uçuyor

    Air France-KLM (Joon) Doğu Akdeniz Bölgesi Genel Müdürü Jérome Salemi yaptığı açıklamada, “Türk müşterilerinin yüzde 50’den fazlası, 116 ülkede bulunan 314 varış noktasından herhangi birine yapacakları iş veya tatil amaçlı seyahatlerinde aktarma kullanıyorlar. İş amaçlı seyahat eden müşteri kitlesi Türkiye’deki ciromuzun yüzde 20’sinden fazlasını temsil ediyor” şeklinde konuştu.  Fransa; onu takip eden Amerika ile birlikte en çok yolcunun geldiği pazarların başında olduğunu belirten Salemi, Air France ile Paris Charles de Gaulle ve KLM ile Amsterdam Schiphol merkez havalimanlarında aktarma yapan önemli sayıda yolcularının bulunduğunu belirtti.

     78 Yeni Uçuş Rotası

    Air France-KLM grubu 2018 yılında olağanüstü durumlar dışında  global seviyede yüzde 5 oranında sürdürülebilir bir büyüme hedeflediğini açıklayan Salemi, “Bu yaz 78 yeni rota açacağız; düşük maliyetli havayolu şirketimiz Transavia ise yüzde 25’lik bir büyüme oranı yakalamış durumda, yeni uçaklar B787 Dreamliner ve Embraer 190 adlı yeni uçaklar alıyoruz. Tüm bu gelişmelerle şu anda iyi bir ivme yakaladığımızı söyleyebilirim. Türkiye’deki kapasite adaptasyonunun yanı sıra Atlas Global ve Pegasus ile ortaklıklarımızı daha da geliştirdik. Bunların ötesinde, İstanbul-Paris hattında yenilikçi havayolu şirketimiz Joon’u hizmete sunduk. Uçaklardaki yepyeni atmosferi, YouJoon uygulaması ile ücretsiz streaming imkanı, dahası gurme ve bio menüleri ile çığır açan ve seyahat deneyimini zenginleştiren Joon, yenilikler bakımından gerçek anlamda bir laboratuvar” dedi.

     İstanbul’dan Los Angeles’a 4 farklı uçuş deneyimi

    Salemi, Air France-KLM Grubuyla 4 farklı uçuş deneyimini test ederek İstanbul’dan Los Angeles’a uçuş deneyimlemenin çok kolay olduğunu belirtti. Joon ile yepyeni dijital ve genç havayolunu test etmek üzere İstanbul’dan Paris’e uçuş, Paris-Charles de Gaulle’den Air France’ın görkemli Airbus 380 uçağıyla Los Angeles’a geçiş, sonrasında ise KLM’nin yeni kabini

    ile Amsterdam Schiphol üzerinden geri dönüş ve Atlas Global ile İstanbul’a iniş imkanı olduğuna dikkat çekti.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.