DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Air Plates Compact ile tatiller Kül Kedisi masalına dönüşecek

    Air Plates Compact ile tatiller Kül Kedisi masalına dönüşecek
    09.07.2019
    A+
    A-

    Yaz tatilinde bakımlı ve şık bir görünüm şüphesiz her kadının hayali. Ancak nemli ve sıcak havalarla mücadele edemeyip elektriklenen saçlar, valizlere sığmayan onlarca eşyalar bu hayali gerçekleştirmeyi biraz zorlaştırıyor. Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington’ın Air Plates Compact saç düzleştiricisi ise küçük ve ergonomik yapısıyla tatillerin baş kahramanı oluyor. Süspansiyonlu plakalara sahip saç düzleştiricisi Air Plates Compact, tek hareketle saçlarda kuaför etkisi yaratarak, tatilleri kül kedisi masalına dönüştürüyor.

    Seyahatlerde de saç bakımından ve tarzından ödün vermek istemeyenler için Remington’ın seyahat boy saç düzleştiricisi Air Plates Compact harika bir çözüm sunuyor.

    Kompakt yapısıyla seyahat çantalarında kolayca taşınabilen Air Plates Compact, süspansiyonlu plakaları sayesinde ise nemli ve sıcak havalarda elektriklenen saçları bile kolayca düzleştiriyor. Air Plates Compact’ın süspansiyonlu plakalarının düzleştirici yüzeyine değmemesi özelliği ise elleri yakma vb. gibi kullanım zorluğunu ortadan kaldırarak, cihazı iki elle tutabilme ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

    İpeksi ve yumuşak saçlara her an ve her yerde ulaşma fırsatı sunan Air Plates Compact; 200°C’lik tek sıcaklık ayarı, titanyum kaplı 100 mm’lik siyah plakaları ve 30 saniye gibi kısa bir sürede ısınması sayesinde saç düzleştirmeyi keyifli ve ufak bir ayrıntı haline getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.