DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akasya Kültür Sanat 2018’in en renkli etkinliklerine ev sahipliği yapacak

    Akasya Kültür Sanat 2018’in en renkli etkinliklerine ev sahipliği yapacak
    07.12.2017
    A+
    A-

    Akasya Kültür Sanat (AKS), 2018’in ilk ayında birbirinden özel etkinlikleri ile kültür sanatseverleri bir arayı getirmeye hazırlanıyor. Şehrin kalbinde, birbirinden renkli ve eğlenceli programları tek çatı altında buluşturan AKS, herkes için müzik, tiyatro, sanat ve eğlencenin vazgeçilmez adresleri arasında yer almaya devam ediyor.

    19 Ocak Cuma; Dünyanın en önemli sahnelerinde seyirciyle buluşan, bir kadın ve kızının bir cinayet etrafında şekillenen hayatlarının anlatıldığı “Demir ” oyununda ilk defa gerçek anne kız olan Güzin Özyağcılar ve Zeynep Özyağcılar’ı ağırlayacak.

    20 Ocak Cumartesi; Çocukların sevgilisi Pepee yepyeni müzikli sahne gösterisi “Sevmek Zamanı” ile karşınızda. Pepe tüm minik izleyicilerini harika müzikler, eğlence ve sevgi dolu bir gösteriye bekliyor.

    26 Ocak Cuma; Betül Arım, “Dışarıda Hiçbir Şey Var!” oyunuyla hepimizin tek ve biricik olduğunu, bize armağan ve emanet edilen bu muhteşem varlığın farkına varmamızı, bilinçaltımızın bizi nasıl yönettiğini, hastalıkları nasıl yenebileceğimizi, daha pek çok şeyi kendi yaşamından örnekler, hikayeler ve şiirlerle anlatacak.

    27 Ocak Cumartesi; Dersu Yavuz Altun’un yazıp yönettiği, müzikli, danslı ve çok eğlenceli ‘Kırmızı Başlıklı Kaz’ tiyatro oyunu minik izleyicileri ile buluşacak.

    31 Ocak Çarşamba; Türkiye’de Modern Doğaçlama Tiyatro’nun öncüsü olan ‘Mahşer-i Cümbüş’ tiyatro severler ile AKS’de bir araya geliyor.

    Biletler AKS Gişe ve Biletix’te…

    AKS Ocak Ayı Programı;

    • 19 Ocak Cuma 20.30 “Demir”
    • 20 Ocak Cumartesi 13.00 “Sevmek Zamanı”
    • 26 Ocak Cuma 20.30 “Dışarıda Hiçbir Şey Var”
    • 27 Ocak Cumartesi 20.30 “Kırmızı Başlıklı Kaz”
    • 31 Ocak Çarşamba 20.30 “Mahşer-i Cümbüş”
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.