DOLAR 32,5403
EURO 34,9954
ALTIN 2434,49
BIST 9770,1
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AKDO’dan heyecan verici yeni koleksiyon: AKDOTEX

    AKDO’dan heyecan verici yeni koleksiyon: AKDOTEX
    24.10.2019
    A+
    A-

    Silkar Madencilik’in lansmanını Eylül ayının sonunda İtalya’da Marmomac fuarında gerçekleştirdiği AKDOTEX Koleksiyonu, yenilikçi dokulu doğal taş karolar ve sayısız tasarım kombinasyonuna sahip mozaikler olarak iki seriden oluşuyor.

    Uzun yıllar alan bir araştırma ve geliştirme tecrübesi sonucu ortaya çıkan AKDOTEX koleksiyonu ile 3 boyutlu tasarımlar artık bir mesele olmaktan çıkıyor. Zarif ve temiz dokulara sahip birbirine uyumlu mozaikler ve karolar tasarlanan yeni yüzeyleri ile mekanlarınıza kullanım kolaylığı sunuyor.

    AKDOTEX Fayans Koleksiyonu’nun heyecan verici yüzeylere sahip modelleri isimlerini tasarımlarının da çıkış noktası olan ‘Doğa’dan alıyor. Rain (Yağmur), Birds (Kuşlar), Wicker (Hasır) ve Wood (Ahşap) bu inovatif koleksiyona ait modellerden sadece birkaçı. Koleksiyondaki Frame ve Patchwork ürünlerinin özgün desenleri ise günümüz yaşantısından esinlenilerek tasarlandı.

    Dikdörtgen formda 30.5 x 61 cm , 61×122 cm ve kare formda 61 x 61 cm olarak 3 farklı ebatta üretilen ürünler, kullanıcıya 4 farklı renk alternatifi sunuyor. Carrara, Calacatta, Dark Olive ve Marmara Beyaz’ından oluşan AKDOTEX Koleksiyonu’nun modern estetik algılarına uygun renk tonlarının yanına yakın zaman içerisinde yenilerinin de eklenmesi bekleniyor.

    Fayans Koleksiyonu ile uyumlu olarak kullanılabilen AKDOTEX Mozaik Koleksiyonu’nun doku seçeneklerini ise farklı geometrik şekiller üzerinden tasarlanan eşsiz modeller oluşturuyor. Kullanım alternatiflerinin neredeyse sınırsız olduğu koleksiyona cilalı bitişlerin yanı sıra, metal folyo kaplama ve ayna yüzeyler de mermerin tüm doğallığıyla uyumlu olarak işlendi. İsimlerini dünya harikalarından alan modeller fiziksel olarak da harikalar ile yarış halinde algısı yaratıyor. Babylon, Bosphorus, Cheops ve Machu Picchu bu nadide koleksiyona ait modellerin isimlerinden birkaçı olarak sıralanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.