DOLAR 32,4621
EURO 34,7709
ALTIN 2440,73
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akkuş Gayrimenkul Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı

    Akkuş Gayrimenkul Evim Türkiye Fuarı’nda satışlarını artırdı
    11.02.2019
    A+
    A-
    Akkuş Gayrimenkul, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği iki yeni projesini tanıtan şirket, fuara yoğun ilgi gösteren gurbetçilere satış gerçekleştirdi.
    Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle yola çıkan Akkuş Gayrimenkul, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında 76 gayrimenkul firmasının yer aldığı Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda Alya markalı projelerinin tanıtımını yapan Akkuş Gayrimenkul, teslime hazır olan Alya Grandis projesinden de satış gerçekleştirdi.
    Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’nı değerlendiren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş “Böyle bir fuarı düzenledikleri için öncellikle Demirören Medya ve ISTexpo’ya teşekkür ederiz. Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Fuarı sayesinde gurbetçi vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Beklentilerimizin üzerinde bir fuar gerçekleştirdik. Sadece Almanya’da yaşayan gurbetçi dostlarımızla değil. İngiltere’de, Belçika’da yaşayan vatandaşlarımızda fuara büyük ilgi gösterdi.
    Türkiye’de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bizler, Evim Türkiye Fuarı gibi fuarlar sayesinde kendimizi ve projelerimizi en doğru şekilde aktarma imkanına kavuşuyoruz. Fuar boyunca yüzlerce misafir ile görüştük, Alya Grandis projemizden de satışlar gerçekleştirdik. Projelerimizi görmek isteyen gurbetçilerimizle sözleştik. En kısa zamanda kendilerini İstanbul’da ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.