DOLAR 32,5649
EURO 34,8574
ALTIN 2435,643
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akra Hotel Almanya’da sağlık turizmini anlattı

    Akra Hotel Almanya’da sağlık turizmini anlattı
    12.03.2019
    A+
    A-

    Akra Hotel, Almanya’da gerçekleştirilen ITB Berlin turizm fuarı kapsamında, Alman Sağlık Derneği üyelerine, sunduğu sağlık hizmetleri kapsamındaki detoks ve güzellik programlarını anlattı.

    Akra Hotel Satış ve Pazarlama Müdürü Okşan Esmen ve Akra Hotel Pazarlama Departmanı Satış Yetkilisi Asu İllez Dede, sağlık turizmi kapsamındaki hizmetlerin sunumunu gerçekleştirdi.

    5 yıldızlı otel konforunda detoks programları sunduklarını belirten Asu İllez Dede, “Misafirlerimize hemşireler eşliğinde analizde yaparak kişiye özel bir program oluşturuyoruz. Detoksun yanında bünyemizdeki spor merkezi ile misafirlerimize spor imkanı da sunabiliyoruz. Otelimizin imkanları sayesinde sağlıklı bir tatil mümkün. Bu imkanları turizmin başkentinde sunmak ise bize ayrı bir keyif veriyor. Sizleri hem sağlık hem de tatil için Akra Hotel ve Antalya’ya bekliyoruz” dedi.

    Asu İllez Dede, Akra Hotel’in üç dev organizasyonu; Tour of Antalya, Akra Caz Festivali ve Meze Festivali hakkında da Alman Sağlık Derneği üyelerine bilgi verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.