DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aktaşlar, donmuş pideleriyle EDT Expo’da

    Aktaşlar, donmuş pideleriyle EDT Expo’da
    19.09.2017
    A+
    A-

    Aktaşlar Lezzet Grubu, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan 4.Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri Tedarikçileri Fuarı’nda donmuş pidelerinin tüm serüvenini sektör profesyonelleriyle paylaşmak için gün sayıyor.

     Ordu’da 1981 yılında kurulan Aktaşlar Lezzet Grubu, donmuş pideleriyle bu yıl
    20-23 Eylül tarihleri arasında 4’üncüsü düzenlenen Ev Dışı Tüketim- Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipmanları Üreticileri Tedarikçileri Fuarı’nda yer almaya hazırlanıyor.

    Nelipide, Aktaşlar ve Pidemiss markalarının donmuş ürünleriyle fuarda yer alacak olan Aktaşlar Lezzet Grubu, donmuş ürünlerinin tüm üretim süreçlerini ve soğuk zincirini nasıl kurduğunu sektör profesyonelleriyle paylaşacak.

    Aktaş: Besin değerleri en az taze satılan ürünler kadar yüksek

    Konu özelinde değerlendirme bulunan Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş,Aktaşlar olarak, gittikçe hızlanan yaşam şartları nedeniyle özellikle çalışanların mutfağa daha az zaman ayırabildiklerinin farkındayız. Bu bilinçle, dondurulmuş gıdalarımızla, sağlık ve lezzetten ödün vermeden zamandan kazandırmaya amaçlıyoruz. Çünkü zamanın yanı sıra maddi ve enerjiden de tasarruf sağlayan dondurulmuş gıdalar, kullanım pratikliği açısından yoğun tempolu yaşamımızın en büyük kurtarıcıları. Ve en önemlisi besin değerlerinin en az taze satılan ürünler kadar yüksek olduğu Aktaşlar, Nelipide ve Pidemiss dondurulmuş pideleri,  içeriğinde hiç bir katkı maddesi barındırmıyor” dedi.

    Private label konseptiyle yeni marka işbirliklerine devam ettiklerinin altını çizen Tamer Aktaş, donmuş pidelerinin horeca kanalında da yoğun olarak tercih edildiğini belirtti. Yurt dışı kanalında da son dönemde yoğun girişimleri bulunan Aktaşlar Lezzet Grubu; Almanya, İngiltere, Katar ve Gürcistan’a ihracat yapıyor. Günlük 50.000 adet donmuş pide üretiminin altına imza attıklarını aktaran Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, herkesin bu lezzet ile tanışması için EDT Expo’ya 6.Hall’de ve 6-G08’de yer alan Aktaşlar standına davet ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.