DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın

    Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın
    10.03.2017
    A+
    A-

    Son yıllarda trend haline gelen köşe koltukları, evinizin dekorasyonuna uygun olarak dilediğiniz renk ve desenlerde seçebilirsiniz… Salonunuzda şık ve estetik bir görünüm oluşturmak isterken aynı zamanda fonksiyonelliği de düşünmelisiniz. Daha fazla oturma alanı ihtiyacına cevap veren köşe koltuklar, tarzınıza uygun berjerlerle tamamlanabilir. İder Mobilya, dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.


    Dinlenmenin en güzel hali

    Günün stresinden arınmak için dinlenme köşenize çekilin, arkanıza yaslanın ve hemen elinizin altındaki kitaplarınızdan seçerek okumaya başlayın. Alinda’nın kolçak kısmında bulunan bölmesinde en sevdiğiniz kitaplarınızı ve dergilerinizi hemen yanı başınızda bulundurabilirsiniz. Evinize rahatlık ve huzur getiren Alinda Köşe Koltuğu çok seveceksiniz.
    İder’in kendine özgü modern ve estetik anlayışını yansıtan Alinda köşe koltuğun fildişi rengiyle evinizde ferahlık sağlayabilir veya zevkinize göre farklı bir renk tercih edebilirsiniz. Bir ikili koltuk, bir de uzanma koltuğunun bir araya gelmesiyle oluşan ve ergonomik yapısı ile konforu ön planda tutan tasarım, modern görünümüyle de göz dolduruyor.
    İder Mobilya’da neredeyse her metrekareye uygun köşe koltuk bulunuyor. İder Mobilya’nın bu tasarımıyla daha keyifli vakitler geçirebilir ve tarzınızla fark yaratabilirsiniz.
    Alinda Köşe Koltuk: 2.325 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.