DOLAR 32,4636
EURO 34,7571
ALTIN 2438,798
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alışveriş cennetine uygun uçak bileti fırsatı

    Alışveriş cennetine uygun uçak bileti fırsatı
    16.01.2018
    A+
    A-

    Singapur Havayolları ve Singapur Changi Havalimanı yaptıkları işbirliğiyle, 2018’de promosyonel fiyatlar ile Uzakdoğu’nun ve dünyanın en çok ziyaret edilen şehri olan Hong Kong’a uçma fırsatı sunuyor.

    Singapur Havayolları, 05 Ocak – 18 Ocak 2018 tarihleri arasında Hong Kong için satın alınan, Economy ve Business sınıfı biletlere fiyat avantajları sunuyor. Kampanya kapsamında, Singapur Changi Havalimanı aktarmalı uçulacak olan Hong Kong’a, tüm vergiler dahil 619 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Turizm istatistiklerine göre dünyanın en çok ziyaret edilen şehri olan Hong Kong, aynı zamanda dünyanın en uygun alışveriş destinasyonu olarak da biliniyor. Özellikle de fotoğraf makinesi, cep telefonu gibi elektronik alışverişi yapacaklar, elde edecekleri tasarrufla, uçak biletlerini bedavaya getirebilirler. Yeme-içme imkanları ve eğlencesi ile de bir turistin beklentisini fazlasıyla karşılayabilen Hong Kong’u ziyaret etmek için bu fırsatı kaçmaz. Üstelik yolcular, kampanya kapsamında satın alacakları biletler ile 21 Ocak – 14 Aralık 2018 tarihleri arasında seyahat edebilecekler.

    Hong Kong yerine farklı bir şehre gitmek isteyenler için de, Singapur, Seul, Pekin, Kuala Lumpur, Bangkok, Phuket, Krabi, Lombok, Balikpapan, Sidney, Melbourne ve daha fazla pek çok şehire veya tropik tatil cennetlerine 449 USD’den başlayan özel fiyat avantajları bulunuyor. Kampanya kapsamında uçulan sehirler arasında, Singapur Havayolları, Silk Air (Singapur Havayolları’nın bölgesel kanadı) ve Scoot (Singapur Havayolları’nın Düşük Bütçeli Havayolu) ile gerçekleştirilen uçuşlarla sağlanıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.