DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alman devi’nin sanayiye yatırımı WIN EURASIA ile 14 – 17 Mart’ta Türkiye’de sahne alıyor

    Alman devi’nin sanayiye yatırımı WIN EURASIA ile 14 – 17 Mart’ta Türkiye’de sahne alıyor
    08.03.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin üreticileri ile yurtdışı pazarlar arasında ticari köprü görevi gören Uluslararası “WIN EURASIA” Fuarı, bu yıl 14 – 17 Mart tarihleri arasında uluslararası sanayi devlerini 26.kez İstanbul’da buluşturacak. Dünyanın en büyük fuar organizatörlerinden Deutsche Messe’nin Türkiye ofisi Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlen,  14 – 17 Mart Uluslararası “WIN EURASIA” Fuarı, Türkiye sanayiisinin Dünya’ya açılan kapısı olacak. Yabancı alım heyetlerinin çıkarma yapacak olduğu fuara Batı, Orta ve Doğu Avrupa başta olmak üzere,  Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetleri ile Ortadoğu’dan da 30’u aşkın ülkeden alım heyeti grupları katılacak. Türkiye genelinden ise 41 şehirden 120’nin üzerinde alım heyeti organizasyonları ile Anadolu’da yer alan sektörel alıcılara da fuarı ziyaret etmeleri noktasında hizmet verdiklerini belirten Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, WIN EURASIA’da Türkiyeli firmaları dış ticaret hedefledikleri ülkelerle bir araya getirmekten mutlu olduklarını söyledi.

    ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere CIS ülkelerinden Afrika’ya kadar önemli sanayi ülkeleri için bölgenin kilit buluşma noktası haline gelen Uluslararası “WIN EURASIA” Fuarı, Ticaret Bakanlığı ve Hannover Fairs Turkey’in organize ettiği ‘Yurtdışı Alım Heyeti Programları’ çerçevesinde uluslararası delegasyonlara ev sahipliği yapacak. İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Belarus, Fas, Kırgızistan, Kazakistan, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Tacikistan, Ukrayna, Fas, Tunus, Cezayir ve Lübnan başta olmak üzere, 30’u aşkın ülkeden alım heyeti grupları 1400’e yakın firmayla ihracata yönelik yeni işbirliği anlaşmalarına imza atacak.

    WIN EURASIA’nın ticari bağlantıların kurulmasına çok elverişli bir zemin hazırladığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel şunları söyledi;

    Türkiye imalat sanayii kendi öz kaynaklarının yanı sıra uluslararası doğrudan yatırımlarla da büyümeye devam ediyor. WIN EURASIA yarattığı iş hacmiyle bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilebileceği önemli bir platform. Fuarımızı bu yıl Türkiye imalat sektörünün ihracat hacmine maksimum düzeyde katkı sunmak amacıyla düzenliyoruz. Bu doğrultuda sektörün ihracat hedeflediği ve potansiyeli yüksel olan yabancı firma temsilcilerini Türkiye’ye davet ettik. 4 günlük fuar sürecinde Türkiye’li üreticiler, gerek ulusual gerekse uluslararası pazardaki gelişmeleri yerinde takip etmek ve ihracat başta olmak üzere, imalat sanayiine yönelik önemli işbirliklerine imza atmak, yeni iş hacimlerini yaratmak üzere biraraya gelecekler.”

     Alman Devi’nin Türkiye’deki Sanayi Fuarı; WIN EURASIA’dan Yerli ve Milli’ye Tam Destek !

     Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB desteği ile organize edilen fuar, MİB, MAİB, MAKFED, İSDER, ENOSAD, AKDER, ETMD, ROBODER gibi sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının işbirliği ile organize ediliyor. Uluslararası boyutta düzenlenen fuara, yurtdışından olduğu kadar yerli katılımcı ve ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği 14 – 17 Mart “WIN EURASIA”, Sanayi ve Ticaret Odaları, Meslek Odaları ve Federasyon kurumlarıyla yaptığı işbirliği doğrultusunda Türkiye genelinden 41 ilden 120 otobüsle Anadolu delegasyonu da organize ediliyor.

    Geleceğin Fabrikaları İçin İhtiyaç Duyulan Tüm Eko-Sistem Fuarda Sergilenecek!

    14 – 17 MartWIN EURASIA” fuarı ziyaretçileri otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti, arttırılmış gerçeklik ve katmanlı üretim gibi teknolojik gelişmeleri yakından deneyimleme fırsatı bulacak. Fuar kapsamında düzenlenecek forum ve konferans programlarıyla sektörün gelecek vizyonu masaya yatırılacak.  Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine; otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara; hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistem “WIN EURASIA” da bir araya gelecek. Uluslararası firmaların robot, otomasyon teknolojisi, IT çözümleri ve yazılımların yanı sıra network platformlarını de sergileyeceği fuar, 360 derece imalat sanayinin tüm bileşenlerini İstanbul’da buluşturacak.

    Konferans ve Seminerlerde Dev İsimler 14 – 17 Mart “WIN EURASIA”da!

    Sanayiide Dijitalleşme yolunda Endüstri 4.0 konsepti ile imalat sanayiinin tüm bileşenlerini tek çatı altında buluşturacak olan Uluslarararası “WIN EURASIA” Fuarı, dört gün süresince sektöre dair önemli konuların işleneceği konferans ve seminerleri ile de dikkat çekiyor. T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Fatih Kacır’dan, Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Sayın Profesör Doktor Özgür Demirtaş’a, çok değerli ve önemli isimlerin keynote konuşmacı olarak yer alacağı fuarın tüm seminer ve konferans programları hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz ziyaret etmek için; win-eurasia.com adresinden online kayıt gerçekleştirebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.