DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alpet, Üretici Kart ile çiftçinin yanında

    Alpet, Üretici Kart ile çiftçinin yanında
    21.05.2018
    A+
    A-

    Alpet, DenizBank ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Üretici Kart sahiplerine faizsiz akaryakıt hizmeti sunuyor. Bitkisel üretim ve hayvancılık yapan, çiftçilik belgesi sahibi üreticiler, Üretici Kartları ile Alpet ayrıcalıklarından faydalanıyor.

    Türkiye’nin milli akaryakıt firması Alpet, tarım ve hayvancılık ile uğraşanlara destek olacak bir çalışmaya imza atıyor.  “Çiftçimizin Yanındayız” mottosu ve DenizBank iş birliği ile başlatılan çalışmada, Üretici Kart sahibi kişiler Alpet’in avantajlı akaryakıt hizmetinden yararlanıyor. Alpet, çiftçinin ve yaşam boyu üretimin destekçisi oluyor.

    Avantaj dolu Üretici Kart
    Üretici Kart
    sahibi çiftçiler, finansman ihtiyaçlarını DenizBank şubelerinden ve ATM’lerden nakit çekebiliyor. Türkiye genelinde 15 bini aşkın işyerinde tarımsal girdi alışverişlerini yapabilen üreticiler tarımsal faaliyetleri için gerekli akaryakıt ihtiyaçlarını ise Alpet istasyonlarından sağlayabiliyorlar. Üretici Kart sahipleri ayrıca 5 ay vadeli sıfır faizle akaryakıt alabiliyorlar. Yılda bir kez kart hasat vadeli geri ödeme imkanı ile sahip olunan Üretici Kart, bu ödeme vadesini de üreticinin yetiştirdiği en temel ürünün hasadına göre belirliyor. Anlaşmalı işyerlerinden Üretici Kart kullanarak alışveriş yapan kişiler, 5 aya varan vade ve sıfır faiz kampanyasından yararlanmaya hak kazanıyor.

    DenizBank Üretici Kart ve Alpet iş birliği kampanya kapsamı 2018 yılı sonuna kadar geçerlidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.