DOLAR 32,4589
EURO 34,8253
ALTIN 2444,882
BIST 9914,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş Mücevherat’tan Yeni Reklam Filmi: “İki Evet Arasında”

    30.07.2019
    A+
    A-

    Altınbaş’ın, birbirine aşık çiftlerin, tektaş yüzük eşliğinde ilk evlenme teklifi ile başlayan ve nikah masasında son bulan “iki evet” arasındaki mutlu, heyecanlı, hayallerle dolu sürecini konu alarak hazırladığı yeni reklam filmi tüm dijital mecralarda yer almaya başladı.

    Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş, yeni yayınladığı Indie İstanbul imzalı reklam filmi ile tüm gelin ve damat adaylarının evlilik teklifi ile başlayan ve nikah masasında son bulan “iki evet” arasındaki mutluluğu sahipleniyor.

    İki Evet Arasında” söylemiyle hazırlanan film,  genç bir erkeğin sevdiği kıza evlilik teklifi etmesi ile başlıyor. İlk “Evet”in ardından film, genç çiftin süreçteki mutlu ve heyecanlı hazırlıkları ile devam ediyor. Film, çiftin nikah masasındaki “Evet”i ile bir ömür boyu sürecek mutluluğa yelken açmaları ile son buluyor.

    Altınbaş, yeni reklam filminde, geleceklerini birlikte şekillendirecek çiftlerin hayatları boyunca yanlarında taşıyacakları en özel simge ve en önemli detay olmayı amaçlıyor.

    Indie İstanbul tarafından hayata geçirilen reklam filminin prodüksiyonunu Film Bahçesi, yönetmenliğini ise Onur Altın üstlendi.

    Altınbaş sosyal medya hesapları üzerinden #İkiEvetArasında hashtagi ile iletişimi sürecek reklam filmine, Altınbaş’ın Facebook, Instagram ve YouTube hesabından ulaşılabiliyor.

    Evliliğin ve zarafetin sembolü olan pırlanta yüzükleri ise online satış sitesi altinbas.com’u ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

     

     

    KÜNYE

    Reklamveren: Altınbaş Mücevherat

    Reklam Ajansı: Indie İstanbul

    Prodüksiyon: Film Bahçesi

    Yönetmen: Onur Altın

    Görüntü Yönetmeni: Olcay Oğuz

    Post Prodüksiyon: ABT İstanbul

    Dijital Medya Satın Alma Ajansı: Performics

    Kullanılan Mecralar:  İnternet, sinema

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.