DOLAR 32,4895
EURO 34,5894
ALTIN 2478,109
BIST 9563,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş’tan yaza özel asimetrik takılar

    Altınbaş’tan yaza özel asimetrik takılar
    09.07.2018
    A+
    A-

    Altınbaş, yaz sezonuna özel olarak tasarladığı rose ve gold, asimetrik ve minimal kesimlerden oluşan yeni ürün koleksiyonu ile sezon trendlerini yakalamaya davet ediyor.

    Uzman tasarım ekibi ile dünyadaki trendleri izleyerek eşsiz ürünlere imza atan Türkiye’nin lider mücevher markası Altınbaş, küpeden kolyeye çok sayıda alternatifin yer aldığı koleksiyonlarına yenisini ekledi.

    Yaz sezonu için hazırlanan, çok sayıda ürünün sunulduğu koleksiyon hem gece hem de gündüz şıklığını tamamlamak isteyenler için vazgeçilmez bir alternatif olacak.

    Altınbaş, rose ve gold 14 ayar, asimetrik ve minimal kesimlerden oluşan koleksiyon ile tarzında fark yaratmak isteyenleri mağazalarına ya da online satış sitesi altinbas. com ‘a bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.