DOLAR 32,5248
EURO 34,8495
ALTIN 2488,664
BIST 9552,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altınbaş’tan yeni ‘All Eyes On You’ koleksiyonu

    Altınbaş’tan yeni ‘All Eyes On You’ koleksiyonu
    11.03.2019
    A+
    A-

    Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş,Fatma Ana Eli” ve “Göz” figürü sembollerini günümüz modern anlayışı ile harmanladığı “All Eyes On You” koleksiyonunu kadınların beğenisine sunuyor.

    Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş,  yüzük, bileklik, küpe, kolye ve Şahmeran’dan oluşan “All Eyes On You” ile şık ve göz alıcı koleksiyonlarına bir yenisini ekledi.

    Yeni koleksiyon, “Fatma Ana Eli” ve “Göz Figürü” sembollerinin günümüz modern anlayışı ile harmanlanmasıyla oluşturuldu.

    Gözler, dünya ile en özel temas noktaları olarak tüm ışığı üzerine toplayıp, içindeki güzelliği yansıtıyor, sonsuzluğun ışıltısı oluyor. Sembole dönüştüğünde ise bir koruyucu halini alan gözlerin, tarih boyunca, her şeyi gören ve bilen, koruyan ve kollayan olduğuna inanılıyor.

    ‘’Tüm gözler üzerinizde’’ sloganı ile satışa sunulan koleksiyon, “Hayatının o özel anlarında, tüm bakışları üzerinde hissettiğinde, içindeki ışığı gözlerinle yansıt” mesajını veriyor.

    Hz Muhammed’in kızı Hz. Fatma’nın bir hikâyesine dayanarak oluşturulan “Fatma Ana Eli” sembolünün de, tüm olumsuzluklara karşı dayanma gücü ve bereket getirdiğine inanılıyor.

    Altınbaş’ın, 14 ayar pırlantadan oluşan yeni “All Eyes On You” koleksiyonuna, tüm mağazaları ve online satış sitesi altinbas.com’dan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.