DOLAR 32,4589
EURO 34,8253
ALTIN 2444,882
BIST 9914,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alya Grandis, İstanbul’da az bulunur daire seçenekleri sunuyor

    Alya Grandis, İstanbul’da az bulunur daire seçenekleri sunuyor
    06.04.2018
    A+
    A-

    Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda inşa edilen Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’da az bulunur geniş daire seçenekleri sunan Alya Grandis, katta villa keyfi sunan daireleriyle kalabalık ailelerin ilgi odağı oldu.

    İstanbul Beylikdüzü’nde bugünlerde Alya hareketliliği yaşanıyor. Özellikle ilçenin prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda iki projenin satış ofisi hareketli anlara sahne oluyor. Akkuş Grubun 5 bloktan oluşan ve 4 ay erken teslim ettiği Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, aynı noktada temeli atılan ve Boss 4 İnşaat’ın iki ay önce lansmanını gerçekleştirdiği Alya Grandis’te ise 340 metrekareye kadar çıkabilen geniş daireleri kabalık ailelerin ilgi odağı oldu. Büyüklükleri ile İstanbul’da az bulunan dairelere sahip olan 100 konutluk projede inşaat seviyesi yüzde 25 ‘ine gelirken, 22 konut da sahibini buldu.

    İnsan Yaşamına Duyulan Saygının Yansıması

    Alya markası altında İstanbul’da aileler için yeni bir mutluluk konsepti getirdiklerini anlatan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, ev hayatı anlayışına yenilikçi bir yorum getirdikleri Alya Penta’nın mutfağından salonuna banyosundan yatak odasına kadar her metrekaresinin insan yaşamına duyulan saygının bir yansıması olduğunu söyledi.

    Projenin yatırım değerinden de bahseden Abdülkadir Akkuş “Beylikdüzü, İstanbul’da en çok konut aranan 5 ilçeden biri. Yatırımın geri dönüş hızı açısından da İstanbul’un en hızlı ilçesi. İlçenin prestij caddesi Adnan Kahveci’deki projemiz Alya Penta’dan lansman zamanı ev sahibi olanlar, bugünkü fiyatlarla yüzde 30 oranında prim elde ettiler” dedi.

    Alya Grandis’in Referansı Alya Penta Oldu

    Alya Penta’da yatırım fırsatını kaçıranların, ortağı bulundukları Boss 4 İnşaat’ın Alya Grandis’teki yatırım fırsatlarını değerlendirebileceğini de anlatan Akkuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Nitekim Alya Penta’da teslimat için gelen ailelerin Alya markasını tavsiye ettikleri yakınları, projenin hemen yanı başındaki Alya Grandis’i inceliyorlar. Projelerimizi inceleyenlerden de gördüğümüz kadarıyla, az katlı binada geniş daire seçeneklerinde yaşamak İstanbulluların hayali. Alya Grandis gibi tek katta villa keyfi sunan bir proje hayranlık uyandırıyor.  Bu şekilde referans kanalıyla gelen pek çok aileyle, onlara uyan finansman modellerini çıkarmak üzere görüşmelerimiz sürüyor.”

    100 Milyon TL büyüklüğe sahip Alya Grandis projesinde 2 kata yayılan; normal ve çatı katı keyfini, konforunu bir arada sunan “Penthouse“ kavramları farklı konut kullanım tercihlerine yanıt vermek üzere tasarlanıyor. Konak-katta villa penthouse’lar 315 – 325 – 375 m2 aralığında iki farklı  tipte, 6+2 ve 7+2 olarak planlandı.

    24 ay içinde teslim edilecek olan Alya Grandis içe dönük yaşam felsefesi içinde kendi kendine yetebilen sosyal-sportif alanlara sahip. Projede, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve kapalı otopark yer alacak. Ortalama metrekare fiyatı 4.250 TL seviyesinde bulunan projede, yüzde 30 peşinat, kalanı 24 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Yatay mimarinin en iyi örneğinin sergilendiği projede blokların yüksekliği 5 kat ile 12 kat arasında değişiyor.

    Daha fazla bilgi için 0212 855 5 750’ u arayabilir, www. alyagrandis. com  ve haftanın 7 günü hizmetinizde olan Grup Projeler Satış Ofisini ziyaret edebilirsiniz.

     

    PROJE KÜNYESİ

    PROJE ADI: Alya Grandis

    KONUMU:Beylikdüzü- İstanbul

    YATIRIMCI FİRMA: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat San. Ve Dış. Tic. A.Ş.

    TOPLAM ARSA ALANI: 8.000 m2

    TOPLAM İNŞAAT ALANI: 25.000 m2

    TOPLAM KONUT ADEDİ:  100 konut

    TOPLAM TİCARİ BİRİM: 8 ticari birim

    TOPLAM YEŞİL ALAN: 4.272 m2

    SOSYAL DONATILAR: Kapalı yüzme havuzu, Fitness Center, Hamam, Sauna, Çocak Oyun Alanı, Kameriyeler

    MİMARİ PROJE: Kuba Mimarlık

     

    PROJE BÜYÜKLÜĞÜ: 100 Milyon TL

    TESLİM TARİHİ: Aralık 2019

    METREKARE SATIŞ FİYATI: 4 bin TL (Ortalama)

    KONUT TİPLERİ: 3+1, 4+1, 6+2 , 7+2

    KONUT BÜYÜKLÜKLERİ:3+1 ( 136 M2- 190 M2 ) BRÜT, 4+1 ( 201,5 M2 ) BRÜT, 6+2 ( 315- 327.5 M2 ) BRÜT, 7+2 ( 372 M2 ) BRÜT

    SATIŞ OFİSİ ADRES:Adnan Kahveci Mahallesi Ihlamur Caddesi Kalkan Sokak NO:9 Beylikdüzü+

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.