DOLAR 32,5518
EURO 34,8735
ALTIN 2430,184
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılardan tam not aldı

    Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılardan tam not aldı
    18.03.2019
    A+
    A-

    BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

    Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle yola çıkan Akkuş Gayrimenkul ve Lübnan ortaklı BOSS4 şirketi, Reed Midem tarafından 12 – 15 Mart 2019 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldı. BOSS4 Gayrimenkul fuar kapsamında 2019 yılında anahtar teslimlerini gerçekleştireceği Alya Grandis ile Beylikdüzü’nde inşasına başladığı Alya Onist’i Avrupalı yatırımcılar ile buluşturdu. Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca şirket yetkilileri yatırımcılarla birebir görüşmeler yaparak, onları İstanbul’a davet etti.

    MIPIM2019’u değerlendiren BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Fuarda İstanbul Ticaret Odası(İTO)’nun İstanbul Çadırı’nda yer alarak projelerimizin tanıtımını yaptık. MIPIM gibi dünyaca ünlü ve prestijli fuarlara İTO’nun dev çadırının altında ülkemizin önde gelen inşaat firmalarıyla birlikte Türkiye’mizin ve İstanbul’umuzun tanıtımına katkı sağlıyor olmak gurur vericiydi. MIPIM katılımcı profiliyle,Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz projelerimiz Avrupalı yatırımcılar tarafından tam not aldı. 100’den fazla ülkenin katıldığı fuarda dünyanın farklı bölgelerinden gelen katılımcılara projelerimizi anlatma fırsatı bulduk. Çok güzel ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Fuar sonrası için İstanbul’da da yapılacak görüşmeler organize ettik” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.