DOLAR 32,5352
EURO 34,9361
ALTIN 2437,901
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Andreev Alexander Abramovich Anma Sergisi ÖzdilekPark İstanbul’da

    Andreev Alexander Abramovich Anma Sergisi ÖzdilekPark İstanbul’da
    16.10.2018
    A+
    A-

    ÖzdilekPark İstanbul da bugün kapılarını açan Andreev Alexander Abramovich Anma Sergisi, sanatseverlerden tam not aldı. Şişli Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hacı Kuru, Ukrayna Yardımlaşma Derneği Başkanı Voladymyr Kevytskyi ve Uzman Psikolog Yeşim Akıncı’nın katımıyla açılan sergi, 18 Ekim 2018 Perşembe gününe kadar ziyarete açık.

    ÖzdilekPark İstanbul, Ukrayna’nın yetiştirdiği en önemli sanatçılardan biri olan Andreev Alexander Abramovich’in anısına oluşturulan sergiyi sanatseverlerle buluşturdu.

    Yaratıcı çalışmalarını pedagojik ve sosyal çalışmalarla birleştirerek takipçilerine sunan Abramovich arayıcı, yetenekli, düşünen çağdaş Kırım resminde özgün, parlak, göze çarpan bir fenomen haline geldi. Yazarın el yazısı tanınabilir, işlerinin tarzı düşünülmüş, görsel olarak ikna edici ve konuları çeşitlidir. Sanatçının eserleri Ukrayna, Bulgaristan, Türkiye, İsrail, Amerika, Almanya’da sergilenmekte müze ve özel koleksiyonlarda tutuluyor.

    2016 yılında vefat eden Alexander Abramovich Andreev (1958-2016) yılları arasında hayatını olağanüstü yaratıcı başarıları ile parlak, zengin, sanat dolu yaşadı. Ülkesinde Ukrayna’nın parlayan yıldızı olan sanatçının 30 adet eseri GALATASANAT galerisinin koleksiyonu içerisinde yer almaktadır.

    Sanatçının İstanbul, Türkiye Anma Sergisi GALATASANAT Galerisi, Ukrayna Dayanışma Derneği iş birliği ve ÖzdilekPark İstanbul Sponsorluğu ile gerçekleştiriliyor. Sergi 18 Ekim 2018 Perşembe gününe kadar ziyarete açık.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.