DOLAR 32,5971
EURO 34,6798
ALTIN 2524,744
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ANKAmall’daki Koçtaş mağazası yenilendi

    ANKAmall’daki Koçtaş mağazası yenilendi
    23.04.2017
    A+
    A-

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, 9 bin metrekare satış alanıyla Türkiye çapındaki en büyük mağazası olan ANKAmall Koçtaş’ı ‘Daha kolay ve rahat alışveriş’ formatıyla yenileyerek müşterisiyle buluşturdu. Yenilenen mağaza ile ilgili olarak Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, “Ankara, Koçtaş tüketicisinin en yoğun olduğu şehirlerden biri. Yeni nesil mağazacılık anlayışımızı ANKAmall’a taşıyarak, Koçtaş’a gönül veren Ankaralı müşterilerimize teşekkür etmek istedik” dedi.

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için mağaza formatlarını yenilemeye de devam ediyor. Koçtaş, 9 bin metrekarelik satış alanıyla Ankara’da bulunan ANKAmall mağazasını ‘daha kolay ve rahat alışveriş’ formatıyla yenileyerek hizmete açtı.

    ANKAmall Koçtaş mağazasının açılışına Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu, Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ve çok sayıda davetli katıldı.

    Türkiye’nin en büyük Koçtaş mağazası olan ANKAmall Koçtaş, tüketicilerin tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında cevap vermenin yanında, yenilenen formatıyla farklı bir alışveriş deneyimi de sunuyor. Yeni nesil mağazacılık anlayışıyla yeniden tasarlanan ANKAmall Koçtaş mağazası, ‘Daha kolay ve rahat alışveriş’ formatıyla müşterilerin 40 bin çeşit ürün arasından kendilerine en uygun olanı kolaylıkla seçmelerini hedefliyor. Koçtaş ANKAmall mağazası; banyo, mutfak, aydınlatma, el aletleri, yer döşemeleri, bahçe, hırdavat gibi kategorilerde tüketicilere pek çok alternatif sunuyor.

    Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu: “Yeni mağaza konseptimizle daha rahat ve kolay alışveriş deneyimi hedefliyoruz”
    Koçtaş ANKAmall mağazasının yeni yüzüyle müşterilerine daha iyi bir alışveriş deneyimi yaşatırken, ev perakendesinde de her evin ihtiyacını tek çatı altında topladığına değinen Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu; yeni mağaza konseptiyle daha rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunacaklarını söyledi. Koçtaş’ın kurulduğu günden bu yana doğru ürünü, doğru fiyatla ve en iyi hizmetle tüketiciyle buluşturduğunu belirten Alp Önder Özpamukçu,“Ankara, Koçtaş tüketicisinin en yoğun olduğu şehirlerden biri. Yeni nesil mağazacılık anlayışımızı ANKAmall’a taşıyarak, Koçtaş’a gönül veren Ankaralı müşterilerimize teşekkür etmek istedik” dedi.

    İndirimin Kralı kampanyasıyla büyük indirimler Koçtaş’ta
    ANKAmall’ın açılış gününe denk gelen ‘İndirimin Kralı’ kampanyası ile ANKAmall müşterileri yüzlerce üründe inanılmaz indirimlerle alışveriş yapma imkanı bulacak. Sadece Koçtaş Kartlılar’a özel olacak ve 25 Mayıs’a kadar sürecek indirim kampanyası; klima, bahçe oturma grubu, gardırop, matkap ve banyo dolabı gibi yüzlerce üründe geçerli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.