DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Ankara’da ilk kez açık havada sahne aldım”

    “Ankara’da ilk kez açık havada sahne aldım”
    20.07.2017
    A+
    A-

    Yeni çıkardığı albümü Miras ile müzik listelerini alt üst eden Serkan Kaya, PanoraPark’ta unutulmaz bir geceye imza attı.

    Yaptığı müziği modern arabesk olarak tanımlayan ünlü sanatçı Serkan Kaya, Ankara PanoraPark’ta sahne aldı. Ankara’da ilk kez açık hava konserine çıktığını belirten sanatçı, açılışı 30 milyonu aşkın kişi tarafından dinlenen “Mesele” şarkısı ile yaptı. Müzik listelerinde uzun süre birinciliği üstlenmesine vesile olan “Kalakaldım” parçasını ise Ankaralılar ile hep birlikte söyledi.

    “Canım Ankara hoş geldiniz. Yıllar önce Harbiye’de açık hava konseri yaptığımızda o kadar insan nasıl gelir diye düşünmüştüm. Bugün beni yalnız bırakmadınız ayaklarınıza sağlık” sözleri ile izleyicileri selamlayan ünlü sanatçı, hareketli şarkıları ile de eğlenceli anlar yaşattı. “Ankara’nın Bağları” şarkısını söylemeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçı, izleyiciler ile birlikte sahnede oynadı.

    Yoğun katılımın yaşandığı konseri 5 bine yakın kişi izledi. Konser alanının yanı sıra diğer alanları da dolduran konuklar, Serkan Kaya şarkıları eşliğinde hem eğlendi etti hem hüzünlendi. 5 bin kişiyi halaya davet eden Serkan Kaya, herkesi ayağa kaldırarak halaya eşlik etmesini istedi. “Yapacağımız en güzel şey bu gece müzik. Hep damar hep damar nereye kadar” sözleri ile de güldürdü.

    “18 ay Ankara’da askerlik yaptım. Ankara benim için çok özel ve güzeldir. Çeşme, Bodrum şimdi sıcaktan nemden kavruluyordur. Biz burada ne güzel serinlikte eğleniyoruz” diyerek tatilcilere gönderme yapan sanatçı, “Biletlerin iki gün önceden tükendiğini duyunca çok mutlu oldum. İyi ki varsınız” dedi.

    Panora AVM, 2 Ağustos Koray Avcı, 9 Ağustos Sertab Erener, 23 Ağustos Hakan Altun ve 13 Eylül Linet ile gerçekleşecek PanoraPark konserlerinin yanı sıra; Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatacak. Ücretsiz olarak gerçekleşen Panora Teras konserleri, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen, 18 Ağustos’ta Simge, 8 Eylül’de Fettah Can ve 20 Eylül’de Derya Uluğ ile coşku dolu anlara ev sahipliği yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.