DOLAR 32,5722
EURO 34,9852
ALTIN 2459,317
BIST 9883,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anlık değişen fiyatlarla satışlarınızı artırın

    Anlık değişen fiyatlarla satışlarınızı artırın
    11.04.2017
    A+
    A-

    Satışları artırmak için anlık değişen piyasa ve rekabet koşullarına uygun, hızlı aksiyon alabilmek işletmeler için büyük önem taşıyor. Değişen fiyatların zamanında ve doğru şekilde tüketiciyle paylaşılabilmesi için ise fiyat etiketlerinin sıklıkla ve hızlıca değişimi gerekiyor. Peki yüzlerce ürünün fiyat etiketini değiştirmek bir işletme için ne kadar kolay olabilir?
    Rafta etiketleme yapan tüm perakendeciler, artık elektronik fiyat etiketleme sistemi ile fiyat etiketlerini saniyeler içinde güncelleyebilecek, elle yazılan ya da basılan kağıt etiketler tarihe karışacak.
    Sensormatic Pazarlama Direktörü Pelin Yelkencioğlu, ürün çeşitliliğinin ve kampanyaların her geçen gün arttığı perakende sektöründe, hız ve verimlilik artışı sağlayan sistemlerin yaygınlaşmasının bir zorunluluk haline geldiğine vurgu yapıyor. Anlık değişen piyasa ve rekabet koşullarına uygun, hızlı aksiyon alabilen işletmelerin satışlarını yükseltebildiğine dikkat çeken Yelkencioğlu, “Müşteri hassasiyetinin yüksek olduğu konular arasında ilk sıralarda yer alan “fiyat” hızlı ve güvenilir biçimde yönetildiğinde işletmelere büyük rekabet avantajı sağlayacak.” dedi.
    Elektronik etiketler tek merkezden yönetilebiliyor. Fiziksel mağazalar ve online mağazalar aynı anda fiyat güncelleyebiliyor.
    Anlık müdahalelerle yönetilmesi gereken fiyat etiketlerinin artık elektronik olarak tek merkezden yönetilebildiğini belirten Yelkencioğlu, merkezin şehir dışında yada mağaza içinde olmasının yani uzaklığın hiçbir önemi olmadığını özellikle belirtiyor. Elektronik fiyat etiketleri sayesinde fiziksel mağazadaki fiyat değişikliği eş zamanlı olarak sanal (online) mağazalarda da hızlı bir şekilde güncellenebiliyor.
    90 bin fiyat etiketini 1 saat içinde değiştirmek ve kontrol etmek mümkün
    Hızlı ve doğru bir işleyişi mümkün kılan yeni teknolojiler sayesinde 90 bin fiyat etiketinin değişimi ve kontrolü 1 saat içinde tamamlanabiliyor. Elektronik fiyat etiketlerinde yapılan tüm değişiklikleri de merkezden kontrol ve takip etmek mümkün oluyor.
    Güncellemelerin ardından etiketler, sistemin çift yönlü iletişim özelliği sayesinde merkeze onay gönderiyor. Bu teknoloji sayesinde, binlerce etikette yapılan fiyat değişikliklerinin doğruluğu, tek tek kontrol edilmeye gerek kalmadan, bilgisayar başında rapor olarak görülebiliyor. Sensormatic’in sunduğu Pricer elektronik fiyat etiketlerinin merkezi raporlama özelliği, kurumlara operasyonel anlamda büyük tasarruf sağlıyor. Diğer yandan ürünlerin mağaza içinde planlanan yerlerinde olup olmadığı da, planogram uyumluluğu kontrol edilerek sağlanabiliyor.
    Kampanya yönetiminde hız ve esneklik sağlıyor
    Süreli veya gruba özel merkezi kampanya yönetimi yapılabiliyor. Örneğin müşteri trafiğinin düşük olduğu saat aralıklarında istenilen ürünlerde kampanya düzenleyebilirsiniz.
    Etiket üzerine konan QR kod üzerinden, müşterilerinizi ürünün web sayfasına yönlendirebilir, ürün hakkında detaylı bilgi verebilir, yorum alabilir, sosyal medya üzerinden beğenebilmesini sağlayabilirsiniz.
    Promosyondaki ürünler öne çıkartılabiliyor
    SmartFlash: Etiketin üzerindeki flash ile raf önlerinde aranan ürünlerin daha kolay bulunması, promosyondaki ürünlerin öne çıkarılmasını sağlıyor.


    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.