DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anna Köşe Koltuk ile sadelik hiç bu kadar iddialı olmamıştı

    Anna Köşe Koltuk ile  sadelik hiç bu kadar iddialı olmamıştı
    08.03.2019
    A+
    A-

    Yaşam alanlarında denge felsefesinin izini süren Loda Mobilya, estetiği modernizimle işlevselliği sadelikle güçlü bir kimliğe dönüştürüyor. Loda Mobilya’nın modern ev mimarisi için hayat verdiği Anna Köşe Koltuk, tüm fazlalıklardan arındırılmış minimal tavrıyla makro stil anlayışına meydan okuyor.

    Kuzey stilinin sadeliği, tasarımın gücüyle buluşuyor…

    İskandinav stilinin sadeliğini güçlü bir tasarım öyküsüne dönüştüren Anna Köşe Koltuk, her detayında minimalizmi destekleyen etkileyici doneler barındırıyor. Yalın bir tasarım anlayışından doğan Anna, renk çarkının en soft tonlarına ev sahipliği yapıyor.

    Modüler yapısı sayesinde metamorfoza uğrayan yaşam alanları için dekorasyon özgürlüğü tanıyan Anna Köşe Koltuk, kişiselleştirilebilir alanlar yaratıyor. Dört farklı modülden oluşan Anna, birçok kombinasyon yapma fırsatı ile özgün stillere imza atmak için rafine bir tercih sunuyor. Kullanılan birinci sınıf kumaş kaplamasıyla standartlarından ödün vermeyen Anna Köşe Koltuk, orta modülünde kullanılan farklı renk tercihi ve ona eşlik eden kırlent ve metal detaylarıyla görsel bir efekt yaratıyor. Konforu tasarımın merkezine alan Anna, çağdaş mekanlar için fonksiyonellik özelliğini Kuzey’in yalın estetiğiyle buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.