DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anne yemeklerinin kokusu Decovita mutfaklarından geliyor

    Anne yemeklerinin kokusu Decovita mutfaklarından geliyor
    10.04.2017
    A+
    A-

    Dünyanın en güzel lezzeti olan ‘anne yemeği’ için mutfakta uzun saatlerini geçiren annelere, bu yıl çocukları çok şık bir sürpriz yapıyor. Decovita Seramik’in yüksek parlaklık özelliğine sahip, çizilmelere ve çamaşır suyu gibi kimyasallara karşı dayanıklı Grigio Serisi ile Anneler Günü öncesinde mutfaklar, evin en keyifli ve sıcak köşesi haline geliyor.

    Zeytinyağlılardan kaçmak için masanın etrafında koşturan, tabağındakileri dakikalarca ayıklayan dünün çocukları artık büyüdü ve mis kokulu anne yemeklerinden bir tabak daha yemek için can atıyor! Kaç yaşında olursak olalım, sevdiğimiz lezzetleri hazırlamak için saatlerini harcayan annelerimize, bu Anneler Günü’nde verilecek en güzel hediye ise, şık ve sıcacık bir mutfak. Dünyanın 76 ülkesinden çıkarılan 1862 çeşit doğal taşın özgün desenini sırlı porselen seramikle buluşturan Decovita’nın Grigio Serisi, zarif görünümü, çizilmelere ve kimyasallara karşı dayanıklılığıyla mutfakları evin en keyifli köşesi haline getiriyor.

    Üç boyutlu doğal taş görünümü
    Full lappato (Yüksek parlaklık) özelliğine sahip Grigio Serisi’ndeki beyaz ve gri gibi açık renkli ürünler, aydınlık gösterdiği ve ışıltı kattığı için annelerin öncelikli tercihi oluyor. Seride yer alan siyah, kahverengi, bej, boz kahverengi seçenekleri ise, banyodan salona evdeki tüm alanların havasını değiştiriyor. Kalite bakımından mermerde yaşanan çizilme ve kırılma gibi can sıkıcı durumları yaşatmayan Grigio, görünüm olarak ise, uygulanan özel sır tekniği sayesinde üç boyutlu doğal taş gibi duruyor ve mermerden ayırt edilemiyor.

    Çamaşır suyuna dayanıklı
    Grigio Serisi, annelerin mutfak temizliğinde vazgeçmediği çamaşır suyu gibi kimyasallara karşı dayanıklı olduğundan, uzun yıllar boyunca ilk günkü renklerini ve dokusunu koruyor. Piyasa standartlarında üç milimetre olan derz aralığını bir milimetreye düşüren Decovita Seramik’in tüm ürünlerinde olduğu gibi Grigio da, doğal görüntüsünü kaybetmeden göz alıcı bir şıklık sunuyor.

    Decovita Seramik hakkında:
    Decovita Seramik, kaliteli seramik üretimini, dünyanın dört bir noktasından çıkarılan 1862 çeşit doğal taş deseninden elde edilen şık görünüm ile sunmaktadır. 2004 yılında kurulan Decovita Seramik ilk dönemlerinde, dünyanın önde gelen seramik şirketlerinin temsilciliğini yürütmüş; ayrıca Uzakdoğu’daki üstün teknolojik altyapıya sahip fabrikalarda, Decovita markasıyla OEM üretimi yaptırmıştır. İthalat yapan bir firmadan, üreten ve ihracat yapan bir firma konumuna geçme kararı alan Decovita Seramik, 2016 yılında Bilecik ilindeki Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu fabrikada sırlı porselen seramik üretimine başlamıştır. İlk etapta yıllık dört milyon metrekare yer ve duvar seramiği üretmeyi hedefleyen Decovita Seramik, baskı – renk kalitesi, sabit ölçü güvencesi ve çizilmelere / kimyasallara dayanıklılığı ile ön plana çıkmaktadır. Merkezi İstanbul Kayaşehir’de bulunan Decovita Seramik, tüm Türkiye’ye yayılan bayi ağı ve internet sitesi üzerinden sipariş imkanıyla lüks segmentteki ürünlerini ulaşılabilir fiyatlar ile tüketicileriyle buluşturmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.