DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anneler Günü’nde Altunbilekler’den Anneler Sözlüğü

    Anneler Günü’nde Altunbilekler’den Anneler Sözlüğü
    13.05.2017
    A+
    A-

    80’den fazla şubesi ile özellikle Ankara’da binlerce ailenin alışverişte ilk tercihi olan Altunbilekler, Anneler Günü’ne özel hazırladığı sözlükle annelerin de çocuklarının da yüzünü güldürüyor.

    Anneler Günü’ne özel olarak çıkan sözlükte anne sözlerinden anne davranışlarına kadar annelerin her halini anlatan Altunbilekler, anneleri ne kadar iyi tanıdığını da gösteriyor. Altunbilekler Anneler Sözlüğü’nde dondurma kutularında saklanan yiyeceklerden, annelerin kızdıklarında söyledikleri sözlere kadar her türlü anne davranışı eğlenceli şekilde yer alıyor.
    Altunbilekler’in dijital ajansı olan Admind ve Ankara’nın köklü ajanslarından Reta’nın ortak fikri olan Anneler Sözlüğü sosyal medyada da büyük ses getirdi. Sosyal medyada da eş zamanlı olarak yayınlanmaya başlayan sözlük paylaşım rekorları kırdı. Altunbilekler’i uzun süredir dijital dünyada temsil eden Admind’ın direktörü Anıl Can Arslan; “Bu sözlük hem bizim için hem de Altunbilekler için çok özel. Dijital ile konvensiyonel ajans ortak fikri olan bu sözlük ile hem anneleri, hem de çocuklarını mutlu ediyoruz. Aldığımız tepkiler çok güzel, bu sözlüğü Babalar Günü ve Sevgililer Günü’nde de hazırlamak için yoğun istek alıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.