DOLAR 32,4414
EURO 34,7568
ALTIN 2441,665
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annelere en güzel hediye seçenekleri Siemens’te

    Annelere en güzel hediye seçenekleri Siemens’te
    03.05.2017
    A+
    A-

    Hayatımızı anlamlı kılan sevgili annelerimizin Anneler Günü’ne özel, mikserlerden ütülere, elektrikli süpürgelerden blenderlara kadar pek çok ürün, Siemens yetkili satıcılarında annelerini sevindirmek isteyenleri bekliyor.

    Evlerin marifetli yardımcıları el mikserinden blendere, ütü ve ütü masasından elektrikli süpürgelere kadar annelerimizin hayatını kolaylaştıracak pek çok ürün, annesi için en iyisini isteyenleri Siemens yetkili satıcılarında bekliyor.

    Onlar için en hızlısı: TB60XTRM
    allTextile özelliği ile tüm ütülenebilir kumaşlar için mükemmel ısı ve buhar kombinasyonu sunan Siemens TB60XTRM iQ500 extremePower ütü, hızlı ve rahat kullanımıyla annelerin bir numaralı yardımcısı oluyor. 3200 Watt’lık gücü, 220 gramlık şok buhar ve 50 gramlık sabit buhar çıkışı sağlayan yeni nesil TB60XTRM extremePower’ın antiShine özelliği ise koyu renkli ve hassas kumaşlarda oluşabilecek parlama riskini ortadan kaldırıyor. Yüzeyindeki ısıtma, vakumlama ve havalandırma özellikleriyle ütü yapma deneyimini çok daha profesyonel seviyelere taşıyan TN20350 Aktif Ütü Masası ise ütülemeyi zevke dönüştürüyor.

    Annelerinin sağlığını düşünenlere Siemens’ten VSZ3J110TR elektrikli süpürge
    Siemens Ev Aletleri’nin elektrikli süpürge üretimindeki 111. yılına özel olarak pazara sunduğu VSZ3J110TR süpürgesi, yıkanabilir allergyPlus hepa filtresi ile alerji problemi yaşayan annelerin hayatını kolaylaştırıyor. 4 litre toz alma kapasitesiyle büyük alanlarda bile kusursuz temizlik sağlayan VSZ3J110TR, powerSecure teknolojisi sayesinde ise toz torbası dolsa dahi uzun süreler boyunca yüksek performanslı kullanım imkanı veriyor. Siemens VSZ3J110TR’nin yeni geliştirilmiş highPower motorunun aerodinamik tasarımı ise düşük enerji tüketimiyle mükemmel hava akımı ve ideal toz toplama performansı sağlıyor.

    Mutfakta harikalar yaratan annelere
    Güçlü ama sessiz motoruyla zorlu yemeklerin bile bir çırpıda üstesinden gelen MQ96500 el mikseri ve özel tasarım 4 kanatlı bıçağı ve paslanmaz çelik ayağı ile püre yapma, karıştırma, doğrama ve buz kırmayı kolaylaştıran MQ67170 el blender seti ise mutfakta harikalar yaratan annelerin değişmez yardımcısı oluyor.

    Her fincanda keyif
    Aroma Sense Plus teknolojisi sayesinde kahve aromasını mükemmel kılan Siemens TC86505 kahve makinesi annelerin kahve keyfine keyif katıyor. Özel kapak ve kilit sistemli termo sürahisiyle kahve aromasının tazeliğini uzun süre koruyan Siemens TC86505, iki saat içinde otomatik kapanma özelliği ile de güvenli kullanım sunuyor. “drip-stop” damlama emniyeti ve çıkarılabilir kahve filtresi ile kullanım kolaylığını artırmasının yanı sıra hafıza özellikli zamanlayıcısıyla ve dijital saat fonksiyonuyla da fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.