DOLAR 32,4045
EURO 34,7411
ALTIN 2440,99
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Annenizin köşesi İder Mobilya’dan olsun

    Annenizin köşesi İder Mobilya’dan olsun
    12.05.2017
    A+
    A-

    Bitmek bilmeyen sabrın, fedakarlığın, sevginin göstergesi annelerimiz… Her anınızda yanınızda olan, en değerli varlığınız annenize, bu sene farklı bir hediye almak ister misiniz? “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için İder Mobilya, birbirinden farklı model ve desene sahip berjerleri beğeninize sunuyor.
    Baş tacı annelerimize en özel köşe…
    Anneler Günü’ne özel, farklı dokulara ve zengin kumaş seçeneğine sahip birbirinden değişik berjerler, İder Mobilya mağazalarında sizleri bekliyor. Zamanın trendi ne kadar değişirse değişsin modası geçmeyen ve her zaman kullanılan berjerler büyük ilgi görüyor. Eski klasik modellerin yanı sıra günümüze uyarlanarak tasarlanan sade ve modern berjerler ile annenize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Beğendiğiniz berjeri, evin en güzel manzaralı yerine koyarak annenize kahvesini yudumlarken; dinlenebileceği, hoş sohbetler gerçekleştirebileceği özel bir alan hazırlayabilirsiniz.
    Birbirinden farklı tasarım ve konfora sahip berjerler, İder mağazalarında annelerini rahat ettirmek isteyenleri bekliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.