DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası’nın sahibi oldu

    Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası’nın sahibi oldu
    03.10.2019
    A+
    A-

    Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı’nın desteklediği Fenerbahçe Gelişim Takımı, Kadınlar Federasyon Kupası’nda şampiyonluk kazandı. Ant Yapı’nın sponsorluğunda büyük başarı yakalayan ekip, “Gelişim Takımı’’ statüsü ile kupa şampiyonluğuna ulaşan ilk takım olma unvanını da elde etti.

    Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’nın, bu sezon sponsor olduğu Fenerbahçe Gelişim Takımı, 2019-2020 Kadınlar Federasyon Kupası’nda şampiyonluk kupasını kaldırdı. Çubuklu formalarında ve şortlarında Ant Yapı logosunu taşıyan ekip, bu başarıyla birlikte bir ilke de imza attı. 19 yaş ortalaması ile yarıştığı Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin en genç ekibi olan takım, “Gelişim Takımı’’ statüsü ile kupa şampiyonluğuna ulaşan ilk takım oldu.

    Bugüne kadar çok sayıda spor etkinliğine destek veren Ant Yapı’nın, tüm takımla gurur duyduğunu ifade eden Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay; “Basketbol alanında ilk kez Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde oynayan Gelişim Takımı’na sponsor olduk. Sezon başından bu yana genç, dinamik ve hedeflerine odaklanmış bu ekibin, bizim desteğimizle önemli başarılar elde edeceğine olan inancımız tamdı. Ant Yapı ailesi olarak şampiyonluk yarışında emeği geçen tüm takım üyelerini ayrı ayrı tebrik ediyor, büyük gurur yaşıyoruz” dedi.

    Ant Yapı’nın bugüne kadar yelken yarışları ve güreş başta olmak üzere spor ve sanat alanında çok sayıda sponsorluğa imza attığını da söyleyen Mehmet Okay “Türkiye’ye değer, zenginlik ve başarı katacağına inandığımız proje ve oluşumları desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü hiçbir başarı desteklenmeden taçlanmaz” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.