DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anthony Joshua – Kubrat Pulev boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

    Anthony Joshua – Kubrat Pulev boks maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
    21.10.2017
    A+
    A-

    IBF Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Anthoy Joshua‘nın yeni rakibi Bulgar boksör Kubrat Pulev.  2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında şampiyon olan Joshua, 2013 yılında profesyonel boksa geçti. Bütün rakiplerini nakavt ile yenmeyi başaran ve 2016’da Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olan Joshua, profesyonel kariyerinde 19 maça çıktı. Joshua, 28 Ekim 2017‘de Cardiff’teki 75 bin kişilik Principality Stadyumu’nda 20. maçında WBA, IBF ve IBO ağır sıklet unvanları korumaya çalışacak.

    TARİHİ MAÇ ERTELENDİ JOSHUA’NIN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU

    BİLETLER İLK GÜN TÜKENDİ
    Maça ilginin büyük olduğu ve genel satışa açılan biletlerin ilk gün hepsinin satıldığı öğrenildi. Böylelikle 1978 yılında Muhammed Ali’nin Leon Spinks’le ringe çıktığı karşılaşmadan beri bir stadyumda yapılan ve biletlerin en hızlı sürede tükendiği boks karşılaşması “Joshua vs Pulev” oldu.

    RAKİBİ PULEV KİMDİR?
    Bulgar Kubrat Pulev bugüne kadar çıktığı 26 maçın 25’ini kazanırken bir mağlubiyet aldı. 194 cm boyundaki 36 yaşındaki boksör kariyerindeki tek mağlubiyetini 15 Kasım 2014 tarihinde eski şampiyon Wladimir Klitschko’dan aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.