DOLAR 32,5734
EURO 34,9876
ALTIN 2430,689
BIST 9755,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Anthony Joshua Wladimir Klitschko (Vladimir Kliçko) boks maçı ne zaman hangi kanalda?

    Anthony Joshua Wladimir Klitschko (Vladimir Kliçko) boks maçı ne zaman hangi kanalda?
    27.04.2017
    A+
    A-

    Dünya Ağır Sıklet boks şampiyonasında fırtına gibi esen Anthony Joshua 29 Nisan’da Wladimir Klitschko ile ringe çıkacak. Wembley’deki WA, IBF ve IBO ağır sıklet şampiyonluk kemerleri için ringe çıkacak olan IBF şampiyonu Anthony Joshua ve Ukraynalı efsane şampiyon Wladimir Klitschko (Vladimir Kliçko) boks maçını  tivibuspor yayınlayacak.

    Nijeryalı anne ve İrlanda asıllı bir İngiliz babadan dünyaya gelen Anthony Joshua ağır sıklette ringe çıktığı 18 maçın hepsini de nakavtla kazandı. Ukraynalı Klitschko ise geçen sene kasım ayında Tyson Fury’e kaybettiği maçtan sonra ilk defa ringe çıkmış olacak. Britanya tarihin en büyük boks maçı olarak gösterilen maçın biletleri çıktığı zaman satılmıştı. 80 bin bilet tükenirken kapasite artırımı için başuvru yapılmıştı. 27 yaşındaki Joshua ringden galip ayrılması durumunda WBA kemerini de kazanmış olacak. Wladimir Klitschko (Vladimir Kliçko) ise ringe çıktığı 68 maçın 64’ünü kazandı. Ukraynalı boksörün 4 mağlubiyeti bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.