DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    APEL’den yeni ahşap ve hobi tutkalı

    APEL’den yeni ahşap ve hobi tutkalı
    18.05.2019
    A+
    A-

    Kimya sektörünün öncü şirketlerinden BETA Kimya A.Ş., yeni nesil ürünleriyle 7’den 70’e herkesin hayatını kolaylaştırıyor. Kağıt, karton, ahşap ve kumaşla yapılan tüm model ve maketler için özel olarak geliştirilen APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, mükemmel tutunmanın yanı sıra çocuklara dahi güvenli ve pratik uygulama imkanı sunuyor.

    Türkiye’nin en büyük yapıştırıcı ve tutkal üreticilerinden BETA Kimya A.Ş., hayatın her alanına dokunan inovatif ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Çocuklardan yetişkin bireylere kadar herkesin rahatlıkla kullanabileceği yeni APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, model ve maket yapımında parlak fikirlerin gerçeğe dönüşmesini sağlıyor.

    Su bazlı formülü ve formaldehitiçermeyen yapısıyla insan sağlığına zarar vermeyen APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı kağıttan kartona, kumaştan pürüzlü yüzeylere kadar tüm ahşap maket ve model materyallerini hızla birbirine yapıştırıyor. Okul ödevleri, ‘Kendin Yap’ uygulamaları, ahşap ve karton maketler ile benzeri hobi projelerinde pratik şekilde kullanılabilen APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, suyla kolayca temizlenerek kalıntı bırakmıyor.

    Pratik kapaklı 100 gr ambalajıyla herkesin yanında taşıyabildiği APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, uygulandığı bölgede hızla kuruyarak şeffaflaşıyor ve bu sayede maket parçalarında hiçbir iz bırakmıyor. APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, ideal formülü sayesinde maket ve modellerde kullanılan kağıt ve kumaş parçalarını ıslatmadığı için tüm deformeleri engelliyor.

    İlk kez Interzum 2019’da tanıtılacak

    BETA Kimya A.Ş’nin yeni ürünü APEL Ahşap ve Hobi Tutkalı, Türkiye’den önce ilk kez dünyaca ünlü mobilya ve mobilya bileşenleri fuarı Interzum’da görücüye çıkacak. 21-24 Mayıs 2019 tarihlerinde Almanya’nın Köln kentinde düzenlenecek Interzum 2019’da yer alacak BETA Kimya A.Ş., APEL ve MitreAPEL markalı tutkallar, yapıştırıcılar, silikonlar ile temizleyici ve parlatıcı aerosol ürünlerini de sergileyecek.

    İki yılda bir düzenli olarak katıldığı Interzum Fuarı’nda dünyanın önde gelen mobilya şirketleri, karar vericiler, distribütörler ve satın alma profesyonelleriyle bir araya gelen BETA Kimya A.Ş., bu yıl da Hall 10.1’de, H025 numaralı stantta ziyaretçilerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.