DOLAR 32,4903
EURO 34,7729
ALTIN 2489,891
BIST 9543,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AquaTherm Bakü’den GF Hakan Plastik’e ödül

    AquaTherm Bakü’den GF Hakan Plastik’e ödül
    20.11.2017
    A+
    A-

    Global sektör profesyonellerini buluşturan Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Klima, Yalıtım ve Tesisat Fuarı Aqua Therm Bakü’de, GF Hakan Plastik standı ilgi odağı oldu. GF Hakan Plastik fuarda En İyi Stand Tasarımı ödülüne layık görüldü.

    2017 yılında ihracata destek amacı ile Türkmenistan, Almanya, Vietnam, Cezayir, Ukrayna gibi farklı ülkelerde sektörün uluslararası bilinirliğe sahip fuarlarına katılım gerçekleştiren GF Hakan Plastik, son olarak Azerbaycan’daydı. Bakü’de bu yıl 10.’su düzenlenen Aqua Therm Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Tesisat Ürünleri Fuarı’na katılan GF Hakan Plastik, üst yapı ve alt yapı ürünleri ile yer aldı.

    18-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşen ve 26 farklı ülkeden 12 bine yakın katılımcının ziyaret ettiği fuarda GF Hakan Plastik standı müşterilerin yoğun ilgisini görürken, bir de ödül aldı. Stand, En iyi tasarım ve en iyi ürün sunumu kategorisinde, En İyi Stand Tasarımı ödülüne layık görüldü.

    Yıl içerisinde yoğun ve başarılı bir fuar programı sürdüren GF Hakan Plastik, gerçekleştirdiği yurtdışı müşteri seminerleri ile de güçlü işbirlikleri sağlamış oldu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.