DOLAR 32,5581
EURO 34,8628
ALTIN 2426,872
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik Kurumsal Çözümler HoReCa sektörünün ihtiyaçlarını karşılıyor

    Arçelik Kurumsal Çözümler HoReCa sektörünün ihtiyaçlarını karşılıyor
    18.11.2017
    A+
    A-

    Üstün teknolojili ürünlerini milyonlarca tüketiciyle buluşturan Arçelik A.Ş.’nin tecrübesini kurumlara taşıyan Arçelik Kurumsal Çözümler, HoReCa sektörünün ihtiyaçlarını karşılıyor. Arçelik Kurumsal Çözümler, dünyanın en büyük yeme-içme ve konaklama fuarlarından Sirha İstanbul’da bilgilendirme ekranları, ödeme kaydedici cihazlar ve Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi ile mutfaklara destek oluyor. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer “Yıllardır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış bir şirket olarak Arçelik Kurumsal Çözümler markamızla sektörlere hizmet ediyoruz. Arçelik Kurumsal Çözümler ile şimdi de HoReCa sektörünün ihtiyaçlarına bütünsel çözüm sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

    Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca tüketiciye üstün teknolojili ürünler sunan Arçelik A.Ş., Arçelik Kurumsal Çözümler markası ile sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Arçelik Kurumsal Çözümler, turizm ve otomotiv sektörlerinin ardından şimdi de HoReCa, yani otel, restoran ve kafe sektörlerine yönelik ürünlerini görücüye çıkarıyor. Arçelik Kurumsal Çözümler, 16-18 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da 5.’incisi düzenlenen ve dünyanın en büyük yeme-içme ve konaklama fuarları arasında gösterilen Sirha İstanbul’da bilgilendirme ekranları, ödeme kaydedici cihazlar ve Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesini sektör temsilcileriyle buluşturuyor.

    Can Dinçer: “HoReCa sektörünün ihtiyaçlarına bütünsel çözüm sağlamayı hedefliyoruz”

    62 yıldır tüketicilere yepyeni deneyimler yaşatmış bir şirket olarak, yeni iş alanları ve yeni ürünlere yatırım yapmayı sürdürdüklerini belirten Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer; “Yıllardır tüketicilerin hayatına birçok yenilik katmış bir şirket olarak Arçelik Kurumsal Çözümler markamızla sektörlere hizmet ediyoruz. Arçelik Kurumsal Çözümler ile şimdi de HoReCa sektörünün ihtiyaçlarına bütünsel çözüm sağlamayı hedefliyoruzTürkiye’nin dört bir yanındaki güvenilir hizmet ağımız ile en küçük şirketten kurumsal şirketlere kadar yerinde ve uzaktan hizmet konularında aynı kalitede çözüm sağlıyoruz” dedi.

    Arçelik A.Ş.’nin kurumsal dünyaya sunduğu ayrıcalıklı ürünler arasında bulunan ve büyük talep gören YazarkasaPos’un özel bir yerinin olduğunu belirten Can Dinçer: “YazarkasaPos ürünümüz ile, ödeme sistemlerinde sektör lideriyiz. Bu alanda da ürünümüzün özellikleri ve kalitesi dışında tercih edilmemizin en önemli sebebi yaygın bayi ve servis ağımız” şeklinde konuştu.

    Arçelik A.Ş.’nin HoReCa sektörünün beğenisine sunduğu yenilikçi ürünleri;

    Bilgilendirme Ekranları

    Full HD veya Ultra HD çözünürlüğe sahip 43’’ ve 55” bilgilendirme ekranları, yatay ve dikey olarak kullanılabiliyor. 750 nit parlaklık derecesiyle spot ışığı altında yansıma yapmıyor, istendiğinde dokunmatik ekran özelliği eklenebiliyor. İnce görünümüyle güzel bir tasarıma sahip olan ürün, 10 farklı noktadan dokunmatik ekran özelliği sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarına göre içerik sergilenmesi ve müşteri bilgilerinin ekrandan girişini mümkün kılıyor.

    Ödeme kaydedici cihazları

    520TR satış noktası terminali günümüzün güncel teknolojisi olan nesnelerin interneti ve dijital marketin sağladığı imkanlardan faydalanma olanağı sunuyor. Bu sayede daha kapsamlı bir pazar erişimine sahip olan işletme, anlık kampanya yönetimi ve satış kanallarını birleştiren bir yapıya sahip olarak, yeni müşteriler ve iş fırsatları konusunda daha önce sağlanmamış bir imkana kavuşuyor.

    K 1292 Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi

    Döküm gövde malzemesi, 4 litre karıştırma hazne kapasitesi, 12 adet hız ayarı ve zaman ayarlayıcısı bulunan bu ürün 7 farklı aksesuarı ile mutfaklarda zoru kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.