DOLAR 32,5189
EURO 34,7948
ALTIN 2420,756
BIST 9710,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’e iF Design’dan 4 ödül

    Arçelik’e iF Design’dan 4 ödül
    16.04.2019
    A+
    A-
    Arçelik, 60 yıllık geçmişi ve bağımsız bir organizasyona sahip olmasıyla dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan iF DESIGN AWARD 2019’da 4 ödül birden aldı.
    Arçelik, dünyanın dört bir yanından binlerce ürünün marka ürün tasarımı, iletişim tasarımı, ambalaj tasarımı, mimari tasarım, profesyonel konsept tasarımı ve servis tasarımı gibi kategorilerde yarıştığı iF Design Award 2019’da Beko B18, Grundig Dot Matrix, Arçelik Pro Telve ve Beko Vega TFT Oven ile ödüle layık görüldü.
    20’den fazla ülkeden önde gelen 60 tasarım uzmanının oluşturduğu jüri, ürünleri özgünlük, evrensel tasarım, güvenlik, farklılaşma, estetik çekicilik gibi birçok başlıkta inceleyerek değerlendirdi.
    iF Design Award 2019’un kazanan markalarına ödülleri 15 Mart tarihinde Münih BMW Welt’de düzenlenen ödül töreninde verildi. Arçelik’in ödüllerini Kıdemli Endüstriyel Tasarımcı Aslı Ökmen aldı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.