DOLAR 32,4913
EURO 34,9335
ALTIN 2434,195
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aremas, CITYSCAPE Dubai Fuarı’nda yerini alıyor

    Aremas, CITYSCAPE Dubai Fuarı’nda yerini alıyor

    Fuarda, Strada Bahçeşehir başta olmak üzere İstanbul ve Bodrum’daki projelerini yatırımcılara sunacak olan Aremas, yabancı yatırımcıların nabzını tutmayı planlıyor.

    Dünya’nın en önemli gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan CITSCAPE Global, bu sene 11 – 13 Eylül 2017 tarihlerinde Dubai’de düzenleniyor.

    Konut sektörünün önde gelen gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veren Aremas, CITYSCAPE Global’de, S3D30 no’lu standında yerini alacak.

    İstanbul’un en iyi yatırım projelerini bir araya getiren Aremas, bu yıl dördünce kez katıldığı CITYSCAPE Global’de, Körfez yatırımcılarını standında ağırlayacak. Aremas, fuarda hem Türkiye’de satış operasyonlarını exclusive olarak yönettiği projeleri, hem de İstanbul’un tanıtımını yapacak. Hizmet verdiği projelerden Strada Bahçeşehir projesini de Körfez yatırımcılarının beğenisine sunmaya hazırlanan Aremas, Türkiye satış koşulları ile bire bir aynı şartlarda ve fuara özel indirim ve özel ödeme seçeneklerini de yatırımcılara sunuyor olacak.

    Bugüne kadar pek çok farklı projeye hizmet veren Aremas’ın, aktif olarak geliştirme danışmanlığı hizmeti verdiği projelerin yaklaşık toplam büyüklüğü 790.000 m² ; Satış & Pazarlama hizmeti verdiği projelerin yaklaşık toplam büyüklüğü ise 600.000 m²’ye ulaştı. Aremas Commercial olarak Kiralama hizmeti verdiği aktif projelerin toplam kiralanabilir alanı ise 75.000 m²…

    Son 2 yılda yaklaşık toplam 350 milyon USD değerinde konut satışı ve 70.000 m2 ofis alanı kiralayan Aremas, gayrimenkul pazarlamada Türkiye’nin en büyük oyuncularından biri haline geldi. Kuruluşunun 7. yılında İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı bölgelerde birçok farklı projeye geliştirme, ofis kiralama veya konut projelerine satış/pazarlama konularında hizmet vermeye devam ediyor. Aktif olarak Rönesans Holding, Tahincioğlu, Anadolu Grubu, Aksoy Holding, Halk GYO, Vakıf GYO, Akzirve, Makyol, Özderici GYO ve Apec gibi Türkiye’nin önde gelen firmalarına hizmet veren Aremas, konut veya ticari-hizmet verdiği projelerin tamamında münhasır olarak görev alıyor.

    Aremas hakkında:

    Konut sektörü başta olmak üzere büyük ölçekli gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti sunmak üzere 2010 yılında kurulan Aremas, 2013 yılında bünyesinde konut projelerinin yanında A sınıfı ofis binalarına sektörün genelinden farklı olarak yerinde kiralama hizmeti sunmak üzere Aremas Commercial’ı kurdu. Aremas Commercial ofis sektörü başta olmak üzere ticari gayrimenkul pazarına yeni bir bakış açısı getirdi. Aremas, Türkiye’nin önde gelen firmalarına sunduğu satış & pazarlama, danışmanlık ve kiralama hizmetlerini vermekte.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.