DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aremas, uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2018’de yerini alıyor

    Aremas, uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2018’de yerini alıyor
    02.03.2018
    A+
    A-

    Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu sene 13 – 16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenleniyor. Konut sektörünün önde gelen gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti veren Aremas, MIPIM 2018’de İstanbul çadırındaki standı ile yerini alıyor.

    Dünya’da 100 farklı ülke ve 24 binden fazla ziyaretçinin katılım gösterdiği MIPIM 2018’de, Türkiye bu yıl da gövde gösterisi yapıyor olacak. Aremas, İTO’nun katkılarıyla 685m2’lik İstanbul çadırında yer alan standında, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı şehirlerde ve İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde exclusive hizmet verdiği projeleri ile ülkemizi tanıtacak. Aremas Gayrimenkul Kurucusu Vedat Arslan; “Mipim, Dünyanın en büyük gayrimenkul firmalarının boy gösterdiği bir platform ve biz de Mipim’i, başta İstanbul olmak üzere Türkiye markasını ve yatırım fırsatlarını tanıtmak için Dünya’ya açılan bir kapı olarak görüyoruz. Bu sebeple, kurulduğumuz ilk günden bu yana Mipim başta olmak üzere uluslararası fuarlara katılarak ülkemizin doğru bir şekilde tanıtılması için faaliyetler yürütüyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da fuara katılmadan önce, alanında Dünyanın önde gelen gayrimenkul firmalarının profesyonellerine, Türkiye’yi ve ülkemizdeki gayrimenkul fırsatlarını anlatmak için randevularımızı oluşturduk. Bununla birlikte, İstanbul çadırında yer alacak standımızda da, yabancı müşterilerimizi ağırlayarak, onlara Türkiye’deki fırsatları anlatıyor olacağız. Umuyorum ki, fuara katılan diğer tüm Türk firmaları ile birlikte, uluslararası arenadaki itibarımıza pozitif yönlü katkı yapacağımız bir süreç geçiririz.” dedi.

    Aremas, Türkiye’nin tanınmış geliştiricilerinin çoğuna “münhasır” satış ve pazarlama danışmanlık hizmetleri sunuyor. Aremas’ın konut sektöründeki hizmet kapsamı; konsept ve proje geliştirme danışmanlığı ile başlamakta, satış öncesi hazırlık yönetimi, satış ve pazarlama süreç yönetimi, teslim operasyonu ve teslim sonrası proje 2. elinin yönetilmesi süreçleri ile devam ediyor. Bununla birlikte, Aremas, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarına ofis kiralama ve varlık yönetimi süreçlerinde de hizmet sunuyor. Aremas’ın, “Satış ve Pazarlama” hizmeti verdiği projelerin toplam satış alanı 1,4 milyon m2, “Geliştirme Danışmanlığı” hizmeti verdiği projelerin toplam boyutu 1,3 milyon m2, “Ofis Kiralama” hizmetleri verdiği projelerin toplam kiralanabilir alanı ise 125 bin m2’dir.

    Son 2 yılda yaklaşık toplam 350 milyon USD değerinde konut satışı ve 70.000 m2 ofis alanı kiralayan Aremas, gayrimenkul pazarlamada Türkiye’nin en büyük oyuncularından biri haline geldi. Kuruluşunun 8. yılında İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı şehirlerde birçok farklı projeyi geliştirme, ofis kiralama veya konut projelerine satış/pazarlama konularında hizmet vermeye devam ediyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.