DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Armatürün Eşsiz Zarafeti, Ideal Standard ‘Melange Serisi’nde

    Armatürün Eşsiz Zarafeti, Ideal Standard ‘Melange Serisi’nde
    12.10.2018
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü tasarımcılar Thomas Fiegl ve Achim Pohl tarafından kurulan ve uluslararası birçok ödülün sahibi ArteFakt Tasarım Ofisi’nin Ideal Standard için özel olarak tasarladığı Melange Serisi, tüm lavabo, küvet ya da bidelerle kolaylıkla uyum sağlayabilen, zarafeti teknoloji ile buluşturan eşsiz bir seri.

     

    Ideal Standard Melange Serisi, minimalist ve duyarlı tasarımıyla banyoları eşsiz bir zarafetle buluşturuyor. Düz geometrik şekilleri, yumuşatılmış çizgiler ile tamamlayan seri, tasarımsal şıklığının yanı sıra sahip olduğu teknoloji ile de kullanıcısına birçok avantaj sağlıyor.

     

    German Design Award sahibi Melange Serisi, zarif ve yumuşak hatları ve rahat kullanımı ile şık banyolara uygun çözümler sunuyor. 5 lt/dk su tüketimi ve Click Kartuş özelliği ile yüksek performans, rahatlık, tasarruf ve konfor sağlayan seride; küvet, duş, lavabo ve banyo bataryası bulunuyor.

     

    Minimum Isı Kaybı ve Doğalgaz Tüketimi

    Melange Serisinde, Ideal Standard’ın geliştirdiği teknolojiler arasında yer alan Cool Body, Isı Limitleyici, Esay Fix ve Gizli Perlatör özellikleri bulunuyor. Kontrollü bataryalar ve akıllı sistemler ile lavabo bataryalarında ısı kaybı minimuma indirilerek istenilen sıcaklıktaki su anında kullanıcıya iletiliyor.  Isı kaybının önlenmesi nedeniyle tüketilen doğalgaz performansını da düşüren Blue Teknoloji sayesinde ev ekonomisinde de tasarruf sağlanıyor. Ayrıca ısınmayan ana metal gövde sayesinde Cool Body teknolojisine de sahip olan bataryalar, el yakmıyor ve özellikle çocuklar için maksimum güvenlik sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.