DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Armut, HomeRun markası ile 3 yeni ülkede daha faaliyetlerine başladı

    Armut, HomeRun markası ile 3 yeni ülkede daha faaliyetlerine başladı
    18.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de ev hizmetleri alanında açık ara lider olan Armut, buradaki tecrübe ve bilgi birikimini HomeRun markasıyla yeni pazarlara taşımaya devam ediyor. Yurt dışı açılımına ilk olarak Ağustos ayında yerleşmiş ve rekabetçi bir pazara sahip olan ABD’de başlayan ve bu konuda iddialı olduğunu gösteren Armut, HomeRun ile şimdi de İngiltere, Suudi Arabistan ve Mısır’da faaliyet gösteriyor. Armut, hem İngiltere ve Amerika gibi rekabetçi pazarlara hem de Mısır ve Suudi Arabistan gibi tüketicilerin hizmet alma alışkanlığını dijitale çevireceği yeni ülkelere hızlı girişler yapmaya devam edecek.

    Kendi sektöründe, trafik açısından dünyadaki ilk beş oyuncudan biri olan Armut, online ev hizmetleri alanındaki iddiasını HomeRun markası ile yurt dışına taşımaya devam ediyor. İlk olarak ABD lansmanını yapan HomeRun artık İngiltere, Suudi Arabistan ve Mısır’da da faaliyet gösteriyor. Bilgi birikimi ve tecrübesini kendi geliştirdiği teknolojik altyapıyla sunan Armut, tüm yurt dışı faaliyetlerini 75 kişilik ekibiyle Türkiye’deki ofisinden yönetiyor. 130.000’i geçen hizmet veren ile 2000’i aşkın kategoride %98 müşteri memnuniyeti ile çalışmalarını sürdüren Armut, hizmet kalitesini ve teknolojisini dünyanın önemli pazarlarına taşıyor.

    “2018’de gelirimizin %20’sinin yabancı pazarlardan gelmesini bekliyoruz”

    Geçen sene aldığı 11,2 milyon liralık yatırım ile Türkiye’de 2016 yılının en yüksek internet yatırımına imza atan; geçtiğimiz yılı %200 büyüme ile kapatan Armut, HomeRun markasını Türkiye’den büyütüyor. Armut.com Kurucu Ortağı Başak Taşpınar Değim, “Türkiye’deki hızlı büyümemize yeni pazarları da ekleyerek 2018’de gelirimizin %20’sinin yabancı pazarlardan gelmesini bekliyoruz. Hedefimiz, Türkiye’de yakaladığımız müşteri memnuniyeti ve büyüme ivmesini faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlara taşımak. İlk yurt dışı durağımız yerleşmiş ve rekabetçi bir pazar olan ABD ( aHomeRun. com) olmuştu. Şimdi üç farklı ülkede daha HomeRun ile hizmet veriyoruz. HomeRun.co.uk ile İngiltere, sa.aHomeRun. com ile Suudi Arabistan ve eg.aHomeRun. com ile Mısır sitelerimize ulaşabilirsiniz. Şu anda tadilat, ev temizliği, nakliyat, ev taşıma, çatı tadilatı gibi farklı hizmetler sunduğumuz bu pazarlarda da hizmet çeşitliliğimizi artırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde HomeRun markamızı farklı pazarlara taşımaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.