DOLAR 32,447
EURO 34,799
ALTIN 2445,171
BIST 9942,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artemis Halı’dan Clamente Koleksiyonu

    Artemis Halı’dan Clamente Koleksiyonu
    04.06.2018
    A+
    A-

    Birbirinden farklı desen seçenekleriyle geniş koleksiyon alternatifleri sunan Artemis Halı, yeni serisi Clamente ile yaşam alanlarına trendleri taşımaya devam ediyor.

    Artemis Halı, klasik ve modern çizgileri ile birleştirerek tasarladığı yeni Clamente Koleksiyonu ile birbirinden şık alternatifleri bir arada sunuyor.

    Morocco stilini yansıtan özel desenin ve Nordik izler taşıyan yalın çizgilerin kullanıldığı Clamente Serisi, modern hayatın yalınlığını evlere taşıyor. Artemis Halı, gri, sarı, yeşil, terracota, krem ve kahverenginin tonlarıyla hazırladığı, yedi farklı desen alternatifi olan Clamente Koleksiyonu’nu yaşam alanlarında çağdaş bir atmosfer katıyor.

    Clamente Koleksiyonu, el halısı dokusunda, ipeksi yumuşak tuşeli, parlak ve doğal elyaf kullanılarak saçaklı olarak en son teknolojik tezgahta üretiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.