DOLAR 32,3793
EURO 35,0481
ALTIN 2326,576
BIST 9140,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artemis Halı’dan Palace Koleksiyonu

    Artemis Halı’dan Palace Koleksiyonu
    14.10.2019
    A+
    A-

    Halı koleksiyonları ile stil sahibi yaşam alanlarına imza atan, renk ve desenleri ile zarafeti mekanlara taşıyan Artemis Halı, yeni koleksiyonuyla dikkat çekiyor. Artemis Halı, dekorasyonda klasik çizgileri tercih edenler için yeni koleksiyonu Palace’sı sunuyor.

    Klasik olduğu kadar özgün desenleri ve renk ile göz dolduran Palace Koleksiyonu, yaşam alanlarına saray ihtişamını ve zarafetini taşıyor. Birbirinden şık formlarıyla mekanlara farklı bir atmosfer katan Artemis Halı’nın Palace, renk ve özgün klasik desen alternatifleriyle öne çıkıyor.

    Geleneksel klasik halı desenlerinin koyu ve açık tonlarda renklerin ahengi ile yeniden yorumlandığı Palace Serisi; dört farklı desen tasarımında 16 farklı seçenekle beğenilere sunuluyor.

    Artemis Halı Palace Koleksiyonu, en son teknolojik tezgahta parlak ve doğal elyaf kullanılarak saçaklı olarak üretiliyor. Palace Koleksiyonu; 200×300 cm, 160×230 cm, 120×180 cm, 100×200 cm, 100×300 cm, 80×150 cm ve 80×300 cm olarak farklı boyut alternatifleriyle satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.