DOLAR 32,4509
EURO 34,7918
ALTIN 2442,091
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artemis’in Babalar Günü çekilişinde 7 hediye, 7 farklı ile gitti

    Artemis’in Babalar Günü çekilişinde 7 hediye, 7 farklı ile gitti
    19.06.2018
    A+
    A-

    Banyo yıkanma alanlarının öncü markası Artemis’in bu yıl Babalar Günü’ne özel düzenlediği çekilişte 7 farklı ilden katılımcılar hediye kazandı. Ankara, Konya, Tekirdağ, Adana, Antalya, Kayseri ve Kocaeli’deki talihlilere çekilişle kazandıkları erkek bakım seti hediye edildi.

    Dünya standartlarındaki kalitesi ve sürekli geliştirdiği ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin önde gelen birçok projesinin tercihi “banyo ve yıkanma alanlarında inovatif markası” Artemis, Babalar Günü’ne özel bir hediye çekilişi gerçekleştirdi.

    Babalar Günü’ne özel sosyal medya üzerinden düzenlenen hediye çekilişinde 7 farklı ilden 7 ayrı katılımcı erkek bakım seti kazandı. Ankara, Konya, Tekirdağ, Adana, Antalya, Kayseri ve Kocaeli’deki talihlilerin Philips marka erkek bakım seti hediyeleri bulundukları illere gönderildi.

    Artemis Genel Müdür Ahmet Kaan Koçulu, “Hayatımız boyunca bizlere en büyük desteği veren anne ve babalarımızın haklarını ödemek imkansız. Babalar Günü için biz de Artemis olarak sembolik bir hediye hazırladık. Babaların banyo keyfini erkek bakım seti ile pekiştirmek istedik. Tesadüfen çok da güzel bir şey oldu, Babalar Günü kampanyası çerçevesinde verdiğimiz 7 bakım setini ülkemizin 7 farklı ilden katılımcılar kazandı” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.