DOLAR 32,5501
EURO 34,934
ALTIN 2444,068
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artık bütün sofralar özgür olacak

    Artık bütün sofralar özgür olacak
    16.03.2018
    A+
    A-

    Takım değil, tek tek alın… Seçin, Beğenin, Birleştirin!

    Özgün Tasarımlarla, Özgür Sofralar için kendi takımınızı kendiniz yaratın.

    Porland, sadece tasarlayıp üretmekle kalmıyor, müşterilerinin beklentilerine en uygun çözümler sunmaya devam ediyor. Yepyeni konsepti ‘Takımını Oluştur’ ile, müşterilerine kendi zevkine uygun olarak takımını yaratmanın ve özgürce alışveriş yapabilmenin ayrıcalığını sunan Porland, bu farklılığı ile sadece sizleri değil, sofralarınızı da özgürlüğüne kavuşturuyor. Ürün gamının neredeyse tamamının tekli alım özelliğine sahip olması ile sektörde yenilikçi lider pozisyonunu da korumaya devam ediyor.

    Porland’ın eşsiz tasarımlarına adını veren koleksiyonları ve birbirinden özel takımları ile davetlerinizde göz doldurmaya devam ederken, bu özellik ile de porselen koleksiyonlarından istediğiniz parçayı alarak, ürünlerinizi dilediğiniz şekilde kombinleyip, kendi tarzınıza uygun takımlar yaratabilirsiniz.

    Müşterilerine İster takım, ister tek tek satın alma avantajı sağlayan Porland’da, takımlarınızda herhangi bir kayıp yada hasar oluştuğunda da eksik ürünü anında tamamlayabiliyorsunuz. Sınırlanmadan, bir koşula bağlı kalmadan, müşterilerine özgürce satın alma seçeneği sunan Porland, bu yepyeni konsepte öncü olmanın da gururunu yaşıyor.

    Porland’da, kendi takımınızı özgürce oluştururken sevdikleriniz için de takımlar oluşturabilirsiniz.Her zevke ve bütçeye hitap eden geniş ürün gamından, düz, desenli, renkli tabak modelleri, kaseleri, kupaları ve ikram grubu ürünleri istediğiniz adette satın alarak, sınırsız kişiye hediye edebilirsiniz.

    Türkiye’de 29 farklı noktada zincir mağazaları ve pek çok satış noktası ile büyümeye devam eden, müşterilerine benzersiz bir alışveriş keyfi vaad eden Porland, tamamen doğal kaynaklardan oluşturulmuş yepyeni mağaza konsepti ile de fark yaratıyor. İçinizi ısıtacak bu alanlarda sezonun en trend ürünlerini ve Porland’ın en yeni özelliği olan özgürce alışveriş yapma keyfini siz de deneyimleyin.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.