DOLAR 32,4474
EURO 34,7513
ALTIN 2435,804
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzu Sabancı: Annenin çocuklarına duyduğu sevgi, dünyadaki tüm sevgilerin ötesindedir

    Arzu Sabancı: Annenin çocuklarına duyduğu sevgi, dünyadaki tüm sevgilerin ötesindedir
    10.05.2018
    A+
    A-

    Anne olan ünlü oyuncular ve cemiyetin önde gelen isimleri, annelik duygusunu ve anne olduktan sonra hayatlarında neler değiştiğini MAG’a anlattı. Arzu Sabancı, “Annenin çocuklarına duyduğu sevgi, dünyadaki tüm sevgilerin ötesindedir” dedi.

    Çocuklarınızı kucağınıza aldığınızda nasıl duygular yaşadınız?

     

    Her annenin yaşadığı gibi tarifi imkansız bir mutluluktu. Annenin çocuklarına duyduğu sevgi, dünyadaki tüm sevgilerin ötesindedir.

     

    Böyle başarılı bir iş kadını yönünüz var iken annelikle birlikte hayatınızda neler değişti?

    Ben çalışma saatlerimi çocukların okuldan eve dönüş saaatlerine göre ayarlamıştım, eve döndüklerinde mutlaka onları kapıda karşılardım.

     

    Bugüne kadar onlardan aldığınız en güzel Anneler Günü hediyesi neydi?

    Anneler Günü’nde yanımda olmaları bana her zaman en güzel hediye.

     

    Çocuklarınızın isimlerini siz mi koydunuz?

    İlk oğlumuz Hacı, dedesinin adını aldı. Diğer iki oğlumun isimlerine eşimle beraber karar verdik.

     

    Annenizin sizi yetiştirirken sergiledigi davranışlarla, sizin çocuklarınızı yetiştirirken sergilediğiniz tutumlar benzer mi?

     

    Ben  sevgi dolu bir ailede büyüdüm, onlardan gördüğümü çocuklarıma da vermeye çalıştım. Çocuklar sizin söylediğinizi değil, yaptığınızı yapar. Bu yüzden onlara her zaman doğruyu göstermeye çalıştım, çok şükür şimdi bakınca sevgi dolu, merhametli, çalışkan iyi evlatlar yetiştirmişim diyorum.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.