DOLAR 32,5685
EURO 34,9904
ALTIN 2460,476
BIST 9900,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ascendum Makina’nın yeni Ceylan Kayseri Şubesi kapılarını açıyor

    Ascendum Makina’nın yeni Ceylan Kayseri Şubesi kapılarını açıyor
    17.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin geneline yayılmış geniş hizmet ağını büyütmeye odaklanan ASCENDUM Makina, 19 Mayıs tarihinde açılışını yapacağı yeni Ceylan Kayseri Şubesi ile sektörde fark yaratmaya hazırlanıyor.

    Müşterilerine daha yakın olmak ve hizmet kalitesini daima zirvede tutmak için çalışan ASCENDUM Makina, yeni Ceylan Kayseri Şubesi’nin açılışına hazırlanıyor. 19 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek açılışla birlikte, Kayseri bölgesi iş makinası satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda bugüne kadar yapılan hizmetlerin kalitesini arttırıyor ve yeni başarılara “Merhaba” diyor!

    Uzman ekip, üstün hizmet

    Faaliyetlerine 1982 yılında Gaziantep’te kurulan tesisle başlayan Ceylan, 2000 yılından beri başarılı bir şekilde Volvo İş Makinaları bayiliğini yürütüyor. Hazırlıkları tamamlanan yeni Ceylan Kayseri Şubesi’yle de bu başarıyı bir adım daha ileri taşımak için kolları sıvıyor. Yeni tesisin toplam 5 bin m² alanda hizmet vereceğini söyleyen ASCENDUM Makina Operasyon Direktörü Tolga Polat, “Tesiste; her biri alanında uzman personellerden oluşan ekip, Kayseri’nin yanı sıra Niğde, Nevşehir ve Sivas şehirlerine de hizmet verecek” diyor.

    Yeni Ceylan Kayseri Şubesi’nin açılışı 19 Mayıs günü Kayseri-Melikgazi’de bulunan tesisin yeni yerinde gerçekleşecek. Karşılama konuşmaları ve açılış merasimiyle misafirlerine hoş geldin diyecek olan ASCENDUM Makina ve Ceylan ekipleri, ardından düzenlenecek kokteyl ile konuklarına trio müzik grubunun dinletisini sunacak. İş makinalarının sergileneceği açılış alanında aynı zamanda SDLG makinalarının da demo gösterimleri olacak.

    Kaliteli hizmet ayrıcalığı yaşatacak

    Yeni Ceylan Kayseri şubesiyle birlikte, iş makinaları anlamında bölgedeki önemli eksikliklerin artık tarihe karışacağını söyleyen Tolga Polat, “Gerek alan bazlı büyüme gerekse ekipteki görev tanımı ve kişi sayısının artmasıyla ASCENDUM Makina bölgedeki tüm müşterilerine;
    – Uluslararası standartlarda satış ve satış sonrası servis imkanları,
    – Geniş yedek parça bulunurluğu,
    – Hızlı teknik çözümler,
    sunarak, Kayseri bölgesinin tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacak. Bu sayede tüm Volvo İş Makinaları ve SDLG müşterileri, memnuniyetlerini arttıracak kalitede hizmet ayrıcalığı yaşamanın keyfine varacak” diyor.

    Ceylan Otomotiv Genel Müdürü Hakan Karaalp ise, yeni şubeyle birlikte hem hizmet gücünü hem de bölgedeki performanslarını arttıracaklarına dikkat çekerek, “Yeni Kayseri şubesiyle birlikte artık müşterilerimize daha yakın olacağız ve onlara iyi hizmeti çok daha hızlı bir şekilde verebileceğiz” diye ekliyor.
    Türkiye geneline yayılmış geniş hizmet ağını büyütmeye odaklanan ASCENDUM Makina, tüm iş ortaklarını yeni Ceylan Kayseri Şubesi’nin açılışına davet ediyor!

    Etkinlik Detayları
    Tarih: 19 Mayıs 2017 Saat: 14.30
    Adres: Ambar mahallesi, 2968. cadde, No: 34/A Daire no: 1 Melikgazi / Kayseri

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.