DOLAR 32,5857
EURO 34,8072
ALTIN 2513,427
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşırı yağmur ve su baskınları İstanbul’da tadilat ve temizlik taleplerini artırdı

    Aşırı yağmur ve su baskınları İstanbul’da tadilat ve temizlik taleplerini artırdı

    Hizmet sektörünü internete taşıyan ve pratik çözümler sunan Armut, mevsim normallerinin dışında seyreden hava koşulları ve ani hava değişimlerinin hizmet taleplerini artırdığına dikkat çekti. Geçtiğimiz salı günü yaşanan fırtına, şiddetli yağış ve neden olduğu sel baskınlarının acil tadilat ve temizlik hizmetlerine olan ihtiyacı yüksek oranda artırdığı görüldü. İstanbulluları etkileyen aşırı yağış sonrası çatı tadilatında %300 talep artışı olurken, laminant döşeme ve temizlik taleplerinde de önemli artışlar yaşandı.

    Ev hizmetleri alanında milyonlarca kişiye çözüm sunan Armut’un yetkilileri mevsim normallerinin dışında seyreden hava değişimlerinin acil tadilat ihtiyacını artırdığına dikkat çekti. 7/24 erişilebilen, sahip olduğu geniş hizmet ağı sayesinde her türlü tamir, tadilat ve temizlik ihtiyacı başta olmak üzere 2000’i aşkın kategoride 130 bini aşkın güvenilir hizmet verene erişim sağlayan Armut.com, acil durumlarda da en hızlı çözüme ulaşmak isteyenlerin başvuru noktası oluyor.

    Geçtiğimiz salı günü İstanbul’da yaşanan şiddetli yağışın ardından oluşan hasar sonucunda Armut.com’a gelen taleplerde yaşanan ani artışı örnek gösteren Armut yetkilileri, sadece birkaç saat içinde çatı tadilatında %300, parke laminant döşemede %55 ve temizlikte %11, talep artışı görüldüğünü açıkladı. Fırtına, şiddetli yağış ve neden olduğu sel baskınlarının artık her mevsimde yaşanabildiğini belirten yetkililer, bu nedenle tamir ve tadilat gerekliliklerinin ertelenmemesinin önemine dikkat çekti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.