DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşk mı Meşk mi ile büyük beğeni toplayan Can Oflaz, şimdi de şarkının loop versiyonunu dinleyiciyle buluşturuyor

    Aşk mı Meşk mi ile büyük beğeni toplayan Can Oflaz, şimdi de şarkının loop versiyonunu dinleyiciyle buluşturuyor
    18.10.2019
    A+
    A-

    Yaptığı loop cover çalışmaları oldukça ilgi çeken sanatçı, bu kez kendi şarkısının loop versiyonunu hazırladı. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek loop sistemi ile tek başına sahne alabilen Can Oflaz, yaptığı yeniden yorumlarla da dikkat çekiyor. En basit anlatımıyla, müzisyenin çaldığı şeyi kaydedip onu tekrar çalması anlamına gelen “loop” sistemi, müziğe bir yandan çok boyutluluk katarken, diğer yandan farklı bir alt yapı yakalamanın kapılarını aralıyor. Bu aslında müzisyene doğaçlama imkanı verirken, diğer yandan da zihnin çok yönlü çalışmasını gerektiriyor.

    Sevilen sanatçı, Aşk mı Meşk mi şarkısının ardından bir loop cover albüm çalışmalarına başlayacağını da müjdeliyor.

    Sözü, bestesi ve düzenlemesi Can Oflaz imzası taşıyan Aşk mı Meşk mi loop versiyonu tüm dijital platformlarda dinleyiciyle buluştu. Bugün CanOflazVevo kanalında yayınlanan klibinde de yönetmen koltuğunda da Emre Kabaşabanoğlu yer aldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.