DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan yüksek performanslı flap diskler

    Askaynak’tan yüksek performanslı flap diskler
    26.09.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin kaynak sektöründeki lider kuruluşu Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, yenilikçi teknolojisiyle taşlama ve yüzey temizleme işlemlerinde büyük kullanım kolaylığı sağlayan flap disklerle sektörde fark yaratıyor. Flap diskler, sürekli kendini bileyen zımpara teknolojisiyle prosesin başından sonuna kadar aynı performansı vererek, standart zımparalara göre çok daha hızlı işlem yapılmasını sağlıyor. Açılı formlu konik şekli sayesinde, yakma yapmadan zor köşe ve kenarlarda rahatlıkla çalışma imkanı sunan ürün, işlem sırasında sessiz ve titreşimsiz olmasıyla da dikkat çekiyor. 

    Sektörünün lider ismi Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, taşlama ve yüzey temizleme işlemlerinde kullanılan flap disklerle sektör profesyonellerine yüksek verimlilik ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Pürüzsüz son yüzeye sahip olmak ve yorulmadan, hızla sonuç almak isteyenlerin tercih ettiği flap diskler, sürekli kendini bileyen zımpara teknolojisiyle prosesin başından sonuna kadar aynı performansı veriyor. Sahip olduğu kalite standartları ile fark yaratan Askaynak’ın alüminyum flap diski; normal ve orta sertlikteki demir, çelik ve metallerin taşlanması ve yüzeylerinin temizlenmesi işlemlerinde, zirkonyum flap diski ise; alüminyum oksit flap disklerin kullanıldığı tüm uygulama alanlarına ek olarak paslanmaz çeliklerin taşlanmasında mükemmel sonuçlar sunuyor.

    Kaplanmış aşındırıcılar ürün gurubu içerisinde yer alan flap diskler; konik standart, düz standart, konik yüksek yoğunluk, düz yüksek yoğunluk seçenekleriyle uygulama alanının şekil ve sertliğine göre farklı ihtiyaçlara çözüm oluyor. Flap diskler yüzeylerde herhangi bir renk değişimine neden olmaksızın; hızlı kesim, düşük yüzey ısısı, maksimum talaş kaldırma performansı, uzun çalışma ömrü ve mükemmel yüzey kalitesi gibi konularda yüksek verimlilik sağlıyor.

    Flap disklerden yüksek verim ve maksimum fayda sağlamak için; disklere aşırı kuvvet uygulamaktan kaçınmak, disklerin sahip olduğu devir hızından yüksek bir taşlama makinesi ile kullanmamak ve diskleri yüksek sıcaklıkta ve rutubette bırakmamak gerekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.