DOLAR 32,4804
EURO 34,9352
ALTIN 2435,482
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Asya’nın incisi Filipinler’de Hotelya imzası

    Asya’nın incisi Filipinler’de Hotelya imzası
    04.10.2019
    A+
    A-

    4 kıtada, Türkiye dâhil 33 ülkede proje gerçekleştiren Hotelya, yeni ülkelerde büyümeye devam ediyor. Üretici kimliğiyle 45 yılı aşkın süredir başarılı çalışmalara imza atan Hotelya, Grand Hyatt Manila Filipinler’in de tercihi oldu.

     Kurulduğu günden bu yana geçen zamanda markalaşma, projelendirme ve satış konularında yapmış olduğu çalışmalar ile öne çıkan Hotelya, her tip projenin özgün ürünlerini hayata geçirebilme gücüne sahip. Projelerinin yüzde 30’unu yurt dışında gerçekleştiren firma, üretimlerindeki başarısıyla beğeni topluyor. Hotelya, sağladığı yüksek müşteri memnuniyeti ve referansları sayesinde, hem birlikte çalıştığı müteahhit ve yatırımcıların hem de yeni müşterilerinin projelerinde de yer almaya devam ediyor.

    Geçtiğimiz yıllarda Hyatt Grubu’na ait Grand Hyatt Taksim, Hyatt Regency İstanbul, Hyatt Regency Rusya projelerini gerçekleştiren Hotelya, son olarak Grubun Filipinlerdeki ‘’Grand Hyatt Manila Filipinler’’ projesinde yer aldı.

    Detaylı çalışma, 8 aylık üretim süreci

    Güneydoğu Asya’nın incisi Filipinler’deki Manila körfez bölgesinde konumlanan Grand Hyatt Manila, farklı çizgiye sahip mimarisi ile bölgede ikonik bir simge olarak tanımlanıyor.

    Şık ve sofistike tasarımıyla dikkat çeken otelin konseptinde yoğun olarak ahşap, mermer, metal ve cam kullanımı mevcut. Bu etki paralel olarak mobilyalara da yansıtılmış. Bu malzemelerin ayrı ayrı ya da birlikte kullanıldığı detaylı ürünler için yoğun bir üretim süreci gerçekleşti. Otelin Japonya’da bulunan mimari ofisiyle yoğun bir çalışma süreci gerçekleştirilerek genel tasarım etkisi mobilyalarda da hayat buldu. 2 etap olarak hayata geçirilen projede; koltuk, sandalye, puf, bar sandalyesi, sofa, sehpa, dresuar gibi yaklaşık 1.000 parçadan oluşan özel mobilya üretimi detaylı bir çalışmayla 8 ayda tamamlandı.

     Bir Türk firması olarak profesyonel kadrosu ile beş yıldızlı otellerin ilk tercihi haline gelen Hotelya, 2019’un ilk yarısında Saray Bosna, Montenegro, Dubai, Katar, Almanya ve ABD’de otel, residence ve kültür merkezi projelerini tamamladı. Kazakistan, Katar ve Gürcistan’daki yeni projelerinin ise üretim süreçleri devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.