DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atlantik Fly 265 bin TL’den başlıyor

    Atlantik Fly 265 bin TL’den başlıyor
    11.06.2017
    A+
    A-

    Atlantik Yapı’nın Pendik’te hayata geçirdiği ikinci projesi Atlantik Fly’da 265 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün.

    140 daireden oluşan projede 1+1 daireler 72 ile 114 metrekare arasında değişirken, 2+1 daireler 142 metrekare, 3+1 daireler ise 142 metrekare büyüklüğe sahip. Konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 25 peşinat ödedikten sonra 40 ay vade farksız ödeme seçeneğiyle daire sahibi olabiliyor. Banka kredisi kullanımına da uygun olan Atlantik Fly, Sabiha Gökçen Havalimanı, E5 Karayolu ve TEM’e yakınlığıyla dikkat çeken Atlantik Fly projesi, sahip olduğu sosyal donatı alanlarıyla da öne çıkıyor. Projenin teslim tarihi ise Nisan 2019 olarak belirlendi.

    Yaşamın bin bir tonu, ulaşımın birçok yolu…
    Yeni yaşamınızda sadece manzara ve doğal güzellikler yok. Ulaşım olanaklarınızla da burada olmanın farkını hissedeceksiniz. E5 yakınınızda ama dilerseniz birkaç dakikada TEM Otoyolu’na bağlanabilirsiniz. Hızlı Tren, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Marinalar sadece birkaç dakikalık mesafede. İstanbul’un neredeyse tüm ulaşım olanakları yakın çevrenizde.

    Manzara zaten sizin, siz dairenizi seçin…
    Bölgesinde şimdiden dikkatleri üzerine çeken 140 dairelik projede, 5. kattan sonraki tüm dairelerde deniz manzarası var. Farklı beklentileri karşılayacak şekilde; 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerine sahipsiniz. Ayrıca 2+1’ler de kendi içinde 5 farklı tip sunarak geniş bir seçme olanağı sağlıyor.

    Mavinin ferahlığına biraz da yeşil katın…
    Manzaranızdaki doğaya bir de özenle tasarlanmış peyzaj eklenince keyfiniz bir kat daha artacak. % 70’i yeşil alana ayrılmış olan Atlantik Fly, sizi yemyeşil bir bahçenin ortasında kaliteye ve konfora ulaştıracak.

    Yaşasın okulunuz!
    İlk, orta, lise… Devlet ve özel o kadar çok okul var ki, buna en çok çocuklar sevinecek. Ayrıca Okan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi gibi Türkiye’nin önde gelen yükseköğrenim kurumlarının yakınında oluşu gençler için büyük avantaj.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.