DOLAR 32,3322
EURO 35,157
ALTIN 2245,67
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ATÜ Duty Free 1 Lexus ve 3 KTM kazandırdı

    ATÜ Duty Free 1 Lexus ve 3 KTM kazandırdı
    29.12.2017
    A+
    A-

    Kampanya kapsamında 15 Eylül – 15 Aralık 2017 tarihleri arasında, ATÜ Duty Free İstanbul Geliş Katı mağazalarından alışveriş yapan müşteriler, alkol ve tütün ürünleri hariç her 50€’luk harcamalarında, 1 Lexus IS 200t otomobil veya 3 KTM Duke 250 motosikletten birini kazanma şansına sahip oldular. “www.atukazandiriyor.com” adresindeki formu doldurarak kampanyaya katılan müşterilerden kazanan talihliler 20 Aralık 2017 tarihinde noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Toplam değeri 380.000TL olan ödüllerin asil talihlileri aşağıdaki gibi oldu:

    Lexus IS 200T Executive Plus araba: Murat Dicle

    KTM Duke 250 motorsikletler: Zeynep Taşkın, Uğur Soylu, Sultan Turan

    Talihlilere ödüllerini ATÜ Genel Müdürü Ersan Arcan verdi. Arcan konuşmasında “ ATÜ Duty Free olarak müşterilerimizin seyahat deneyimlerinin başladığı ve bittiği noktada yer alıyoruz, onların memnuniyeti için böyle kampanyalarla heyecan yaratmak bizim için çok önemli. Hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını diliyorum” dedi.

    ATÜ Duty Free, 4 kıtada, 8 ülkede 120’den fazla mağaza ile gümrüksüz mağazacılık hizmetini Türkiye’ de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Gazipaşa Alanya, Muğla Bodrum Havalimanları’nda duty free operasyonu yönetiyor. Yurtdışında ise Gürcistan’da Tiflis, Batum, Kutaisi; Makedonya’da Üsküp, Ohrid; Tunus’ta Enfidha, Monastir, Kartaca, Jerba, Sfax, Tozeur, Tabarka; Letonya’da Riga; Umman’da Salalah; Suudi Arabistan’da Medine; Amerika Birleşik Devletleri’nde Houston George Bush Havalimanları’nda duty free mağazalarını işletiyor. TAV Havalimanları ve Unifree ortaklığında kurulan ve Türkiye’nin en büyük gümrüksüz satış mağaza işletmecisi olan ATÜ Duty Free, yolculara, dünyanın en tanınmış markalarına ait 50 bin çeşit ürüne avantajlı fiyatlarla erişim olanağı sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.