DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ATÜ Duty Free’den alışveriş yapanlar Lexus ve KTM kazanacak

    ATÜ Duty Free’den alışveriş yapanlar Lexus ve KTM kazanacak
    15.09.2017
    A+
    A-

    ATÜ Duty Free’nin İstanbul Atatürk Havalimanı geliş katındaki mağazalarında alışveriş yapan yolcular, yapılacak çekilişle Lexus IS 200t ya da üç KTM Duke 250 motosikletten birini kazanma şansını yakalıyor.

    ATÜ Duty Free İstanbul Atatürk Havalimanı geliş katı mağazalarından alışveriş yapan yolcular, alkol ve tütün ürünleri hariç her 50 Avroluk harcama için bir çekiliş hakkı kazanacak. Dileyenler “www. atukazandiriyor. com” adresindeki formu alışveriş esnasında kendilerine verilecek şifre kartındaki kod ve fatura bilgileriyle doldurarak çekilişe katılabilecekler.

    15 Eylül – 15 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek kampanyanın ardından kazananlar 20 Aralık 2017 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek.

    Hediye edilecek araçlar kampanya süresince ATÜ Duty Free’nin geliş katı mağazaları önünde sergilenecek.

    ATÜ Duty Free, 4 kıtada, 8 ülkede 120’den fazla mağaza ile gümrüksüz mağazacılık hizmetini Türkiye’ de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Gazipaşa Alanya, Muğla Bodrum Havalimanları’nda duty free operasyonu yönetiyor. Yurtdışında ise Gürcistan’da Tiflis, Batum, Kutaisi; Makedonya’da Üsküp, Ohrid; Tunus’ta Enfidha, Monastir, Kartaca, Jerba, Sfax, Tozeur, Tabarka; Letonya’da Riga; Umman’da Salalah; Suudi Arabistan’da Medine; Amerika Birleşik Devletleri’nde Houston George Bush Havalimanları’nda duty free mağazalarını işletiyor. TAV Havalimanları ve Unifree ortaklığında kurulan ve Türkiye’nin en büyük gümrüksüz satış mağaza işletmecisi olan ATÜ Duty Free, yolculara, dünyanın en tanınmış markalarına ait 50 bin çeşit ürüne avantajlı fiyatlarla erişim olanağı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.