DOLAR 32,3391
EURO 35,0952
ALTIN 2239,965
BIST 8855,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avamel 4 günde 1 milyon barajını devirdi

    Avamel 4 günde 1 milyon barajını devirdi
    26.01.2018
    A+
    A-

    Sosyal medyayı kasıp kavuran oyuncu Eylül Öztürk, bir süre önce piyasaya çıkardığı single’ı Avamel ile müziğe farklı bir bakış açısı getirmeyi başardı.

    Sosyal medya hesaplarından yayınladığı kısa videolarla kısa sürede Türk halkının gönlünde hatırı sayılır bir yer edinmeyi başaran Öztürk, Avamel adını verdiği ilk müzikal çalışmasının klibi ile bir milyon barajını çok kısa bir sürede aşarak tüm dikkatleri üzerine çekti.
    Sözü müziği kendisine, düzenlemesi Can Tosun’a ait olan Avamel’e evinde misafir ettiği yakın dostları ile birlikte sıra dışı bir de klip çeken Eylül Öztürk, oyunculuk yeteneğini müzikle pekiştirmeyi başardı. Klipteki enerjisi ve performansı ile ”Türkiye’nin Lady Gaga”sı olarak anılmaya başlanan yetenekli oyuncu, ”Müzik çocukluktan beri içimde var olan bir tutkuydu. Artık zamanı geldi diye düşündüğüm bir anda, Avamel imdadıma yetişti. Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Şarkının yayınlanmasının ardından yapılan ”Türkiye’nin Lady Gaga’sı” yorumları ise beni oldukça heyecanlandırıyor ancak ben Eylül Öztürk’üm. Ki Lady Gaga’ya da kapıyı ardına kadar kapamış değilim. Eğer bir gün Türkiye’de bayilik vermeyi düşünürse o zaman bu konuyu yeniden değerlendirebilirim. Şimdilik sakatattan kostümler giymeyi pek düşünmüyorum.” sözleri ile de iddiasını yine kendine özgü esprili bir dille ortaya koydu.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.